Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0
Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Er du klar til skolestart?

Efter en sommer med rejse eller afslappende dage derhjemme kan begyndelsen på skole føles hård. Den positive start på skolen er at møde sine venner igen, de sjove oplevelser, der venter, og måske en ny rygsæk og nye blyanter, farveblyanter og papir.

Vi tror på, at de fleste børn elsker at komme tilbage til skolen. Men vi skal nok lade være med at afsløre deres hemmelighed. Og når skolestarten rykker tættere på, skal du være klar – måske du har brug for en ny skoletaske? 

Med vores store udvalg skoletasker får du masser af farver og design – find tasker med ALPINE-, LEGO, STAR WARS, FROZEN og MINIONS. Vær opmærksom på, hvor meget dit barn skal bære sin taske, efter at skolen er startet. Kan remmene og bælterne justeres? Er ryggen ergonomisk formet?

Små helte bliver nemt sultne, og i vores skolestartsudvalg kan du også finde madkasser. Hvad med en LEGO Chima-, Avengers- eller BARBIE-madkasse? Eller måske en drikkedunk med motiver fra DISNEY, SMØLFERNE eller MANCHESTER UNITED?

Tænker du nu på bogstaver og figurer? Husk også at få et penalhus og et skrivesæt – f.ek. med FC BARCELONA, One Direction eller Biler 2.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere