Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Racerbiler & racerbaner

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Det er MERCEDES mod AUDI. To runder tilbage! Vi finder snart en vinder. En racerbane er sjov, og det er op til dig, hvilket slags racerløb, du vil have. Hvis din helt er Sebastian Vettel, så er han selvfølgelig din fører. Med masser af banestykker og alt tilbehøret kan du skabe endeløse kombinationer, så en racerbane kan bruges til meget mere end biler. Alle bruger deres fantasi og, selvfølgelig, vil de kæmpe hårdt for at vinde. Det er sjovt, og så styrker det finmotorikken at bygge en racerbane og bruge de fjernstyrede biler.

Du kan finde det berømte FLEXI-TRAX med søde og sjove DISNEY CARS-biler som Mcqueen og Bumle. Når dit barn allerede kender figurerne fra filmene, vil det hurtigt finde en yndlingsbil. Hvis du går efter et sejt FLEXI-TRAX Turtles-sæt vil du kæmpe en helt ny kamp – måske det ikke handler om fart, men om at bekæmpe fjenden.

Racerbiler elsker bare at køre stærkt

Elsker du fart over feltet? Det kender vi også en anden, der gør. Nemlig racerbilen! Den elsker at køre afsted i fuld fart – det er faktisk det, den elsker allermest.

Har du bygget en sej racerbane på værelset, så har du brug for de flotteste racerbiler, der passer perfekt til racerbanen. I BRs webshop finder du racerbiler i forskellige slags – bl.a. racerbiler fra FLEXI-TRAX med specielle designs fra CARS, PLANES og TMNT. Dine racerbiler til CARRERA GO!!! finder du også lige her. Så hvilken racerbil skal hjem og race rundt på dit værelse?

Vi bruger cookies Accepter Læs mere