Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Puslespil

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Puslespil – sjov for hele familien

Puslespil er formentlig et af de mest kendte legetøj. Med et puslespil, er en grå og regnfuld dag blevet en af de bedste nogensinde. I mellemtiden, en god måde for børn at lege og lære, trin for trin.
Puslespil er som en inspirerende rejse. Puslespil udvikler motorikken, evnen til at sætte ting sammen, introducerer dit barn for figurer og bogstaver og åbner op for mange forskellige verdener. De motiverer til at tænke, udforske og lære. Et skum- eller gulvpuslespil fra PLAY2LEARN er en kreativ måde at lære at kombinere former og farver på. Puslespil inspirerer os også til at bruge vores fantasi, så vi pludselig befinder os en verden med DISNEY-klassikere, eller måske drømmer vi om den stærkeste pige i verden – Pippi. 


Når de mindste prøver at lægge et træpuslespil i høj kvalitet, får de en fornemmelse af, hvordan man samler et billede trin for trin. Og når de bliver ældre og kan lave mere avancerede puslespil, får de måske en dag lyst til at prøve et af vores 3D-puslespil med ikoniske bygninger. Forestil dig, hvordan det føles at bygge Big Ben eller Empire State Building! Husk, at det er en leg uden alder. Slap af med vores puslespil for voksne efter en travl dag.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere