Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Legetøjsbiler,tog & fly

Hvem skal styre helikopteren, køre togene, lastbilerne eller dine legetøjsbiler, og hvem er chefen på værkstedet? Rollerne defineres, mens I leger med legetøjsbiler, tog og fly. Og alle skiltene og trafiklysene er gode grunde til at snakke om regler i trafikken og alle de ting, dit barn skal holde øje med på vejene.

Blandt alle vores legetøjsbiler kan du finde rigtige biler – bare små, lavet af metal og med masser af detaljer. Biler kan også bruges som samlerobjekter, og hos os får du god mulighed for at starte med et par legetøjsbiler, og så lidt efter lidt få skabt en samling med alle dine yndlingsbiler. Det er en god måde at bruge jeres fantasi til skabe jeres eget univers. Hvad med at køre med fantasipassagerer i et tog eller styre en hurtig FERRARI? Forestil dig, hvordan det er at vinde et racerløb med DISNEY-biler, eller måske du hellere vil være pilot? Se vores udvalg af legetøj fra DISNEY-filmen Flyvemaskiner

Legetøjsbiler skaber latter og leg

Det er altid sjovt at lege med legetøjsbiler. Trin for trin kan du skabe et lille univers og starte gode samtaler. De glade grin lader dig vide at: Vi skal lege det her igen i morgen. Legetøjsbiler kan bruges til rollelege og hele familien leger med.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere