Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Trickløbehjul

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Ved at se små film på YouTube opdager dit barn måske, at det at køre på trick løbehjul også betyder, at man kan hænge ud med vennerne og have det sjovt. At køre på løbehjul er en hel kultur, der handler om at øve sig og vise seje stunts frem og ikke nødvendigvis kun om at konkurrere.

Når man kører på trick løbehjul, så holder man fokus, man er koncentreret, og man prøver at kontrollere sin krop. De fleste børn vil nok ikke kunne klare en halfpipe, en quarter pipe eller en pyramide den første dag, men lidt efter lidt vil de kunne imponere deres publikum, når de laver stunts på deres trick løbehjul. Bare husk på, at selvom det måske ser nemt ud, og du kan se, at dit barn bliver bedre og bedre, så kan der stadig ske ulykker. Så glem ikke  sikkerhedsudstyret og hjelmen!

Vi har masser af trick løbehjul i forskellige stilarter og designs. Tjek f.eks. RAZOR A125-løbehjulet ud. Eller hvad med et af de mange forskellige ATLANTA-løbehjul? Begge brands tilbyder løbehjul i aluminium af høj kvalitet. 

Lav seje stunts på trick løbehjul

Unge fans af trick løbehjul tænker ikke på løbehjul som noget, de kan bruge til transport. At kunne suse af sted ned ad ramperne og lave masser af seje stunts er gode grunde til at skrive et trick løbehjul på ønskesedlen.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere