Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Skateboards

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Løb på skateboard – sjov udendørsaktivitet

Det er ikke uvant at se et ungt menneske på et skateboard i byens gader, på torve og pladser og i skaterparker, og det er stadigvæk populært at køre på skateboard. Små børn ser op til de store, og de vil gerne være ligesom dem – bare komi gang! Det er rigtig sjovt.

Opsedasse. Man falder måske engang imellem, når man skal lære at køre på skateboard, og man skal være tålmodig, men når du først har lært det, så er du sikker på timevis af sjov. Det handler om at kontrollere sine bevægelser og holde balancen. Og så er det god fysisk træning.

Kig vores store udvalg igennem, og find skateboards i forskellige stilarter og med sej grafik. Hvad med et skateboard med figurer, som de mindste genkender og elsker, f.eks. HELLO KITTY og MONSTER HIGH. Eller hvad med et skateboard fra ATLANTA eller RAZOR X Spark, hvor du faktisk kan se gnister, når du kører på dit skateboard.

Måske den første tur ikke skal være på rampen, men hvis du fortsætter med at øve dig, ender du måske med et smil øverst på halfpipen. Men husk, at ligegyldigt hvor god du er til at køre på skateboard, så er det vigtigt at passe på. Se vores hjelme og sikkerhedsudstyr, brug det, og hav det sjovt i timevis.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere