Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Rulleskøjter

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Rulleskøjter – masser af sjov for alle

Det er bare så sjovt at køre på rulleskøjter. Det kan være lidt svært til at begynde med, men når du først har lært det, så er det ligesom at køre på cykel – du glemmer det aldrig igen. Og husk: Rulleskøjter er ikke kun til børn!

Når først de mindste har lært at køre på rulleskøjter, så ved de, at det er en fantastisk udendørsleg – og selvom det virker som en sommeraktivitet, kan man øve sig næsten hele året. Når du først kan holde balancen, kan du løbe om kap med dine venner eller bare rulle en dejlig tur. At lære at få den rette balance er god træning og fantastisk godt for motorikken.

I vores udvalg finder du bl.a. ATLANTA-rulleskøjter til børn. Der er f.eks. 2 i 1-rulleskøjter, som du kan bruge som tri-skates til at starte med, og, når du kan holde balancen, så kan du forvandle dem til inliners. Størrelsen kan justeres, så de små kan have det sjovt i årevis.

Og husk også at se vores store udvalg af cykelhjelme og sikkerhedsudstyr. Det er vigtigt at bruge sikkerhedsudstyr. og det gør en forskel for både begyndere og mere erfarne rulleskøjteløbere!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere