Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Løbehjul

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Løbehjul – sjove og hurtige

Det er nemt at lære at køre på løbehjul, det er sjovt, og hvis det er sikkert, så kan løbehjul også bruges til at køre til skole på. Og dit barn bliver måske så glad for sit løbehjul, at han eller hun tager sit lille køretøj med sig overalt.

"Mor, far – vi skal gå tilbage." "Hvorfor?" "Jeg har glemt noget." Nogle gange kan et løbehjul næsten føles som en ekstra ven. Heldigvis er løbehjul nemme at tage med.

Næsten alle små børn elsker at køre på løbehjul, og hos os kan I nemt finde det perfekte løbehjul – bare se vores BABY ROCK-løbehjul med tre hjul. Lav sjove bevægelser fra side til side for at få det til at køre – det er nemt! Eller hvad med et løbehjul med HELLO KITTY-, SMØLFERNE-, MONSTER HIGH-, STAR WARS- eller DISNEY-figurer? De er alle velegnede til at træne balancen, og så er det god motion. Bare husk at tage en hjelm og andet sikkerhedsudstyr på.

Og hvem ved? Måske bliver dit barn så dygtig til at køre på løbehjul, at han eller hun en dag gerne vil besøge skaterparken og køre på skateboard på ramperne? 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere