Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Elektriske biler

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Elektriske biler – kør om kap i haven

Dyt, dyt! Her kommer jeg kørende i min egen lille elektriske bil. Se bare mig, mor og far!

Med en sej elektrisk bil kan dit barn køre afsted helt selv. Det giver mange timers sjov til de mindste – uanset om de kører alene eller sammen med venner eller søskende. Se dit barn drøne rundt i haven eller på terassen. De mange grin er bevis på, at du har købt den helt rigtige gave! Se vores udvalg af elektriske biler her nedenfor.

Elektriske biler

Wroom-wroom – afsted det går! Lysten til fart, spænding og eventyr er ikke forbeholdt de voksne. Seje køretøjer, der kommer hurtigt over stepperne, er mindst lige så fascinerende for husets mindste. Det samme gælder eventyrlysten og glæden ved at komme ud på spændendende ture og oplevelser. Den får børnene nemlig i en tidlig alder – men med en elektrisk bil fra Ride On skal de ikke vente helt, til de selv bliver gamle nok til at køre. De seje og smarte biler, som du finder i et stort udvalg her på BR, giver børnene mulighed for at opleve sjov, vindsus i håret og masser af fart over feltet.

Seje og smarte køretøjer

Der er sket meget med køretøjer til børn gennem årene, og væk er bl.a. sæbekassebilen. Nu er bilerne så virkelighedstro, at dine børn kan få en BMV, Mercedes eller en Land Rover næsten helt magen til den bil, som mor eller far selv drømmer om eller kører i – og måske endda en, der både er lidt federe, sejere og nyere. I udvalget findes også andre former for køretøjer, herunder firhjulstrækkere, motorcykler og traktorer. Der er ligeledes flere forskellige størrelser af køretøj at vælge imellem. Vælg fx et to personers køretøj, hvis der – forståeligt nok – er flere børn, der gerne vil have sig en tur. Med en stor model, hvor der er plads til to, kan børnene i fællesskab tage på opdagelsesrejse i haven, og du undgår samtidig uenighed og skænderier om, hvem der skal på tur først.

Hurtigt udover stepperne

Måden, bilen kommer fremad over på, er ved hjælp af et kraftigt, genopladeligt batteri. Når batteriet er fuldt genopladet, kan børnene køre i bilen i en time, og batteriet er samtidig kraftigt nok til, at bilen kan køre i selv ujævnt terræn. Det er især en fordel, hvis du i haven eller på udeareal, hvor børnene må køre, har arealer med græs, jord og eller grus. Bilerne er ligeledes udstyret med en fjernbetjening. Med denne kan du fjernstyre køretøjet, hvilket er en fordel, hvis børnene endnu ikke helt er gamle nok til at styre bilen selv. Til trods for, at batteriet er kraftigt, skal du dog ikke bekymre dig for, at børnene kommer for langt væk på afveje – topfarten er nemlig begrænset til et håndterbart maksimum på 10 km/t. Dette gælder for de hurtigste modeller.

Elektrisk bil – spændende oplevelser og timevis af underholdning

Opfyld børnenes – og dine egne - drømme med en elektrisk bil, som de kan tage på opdagelsesrejse med og få masser af spændende oplevelser på egen hånd i det fri. Den elektriske bil giver med andre ord børnene timevis af underholdning, masser af frihed og udvikler deres selvstændighed. Husk også, at du her på BR’s hjemmeside desuden finder masser af legetøj, der indbyder til leg, sjov og spænding. Se bl.a. vores store udvalg af løbehjul, skateboards og rulleskøjter. Går det ikke hurtigt nok? Så find en sej og hurtig racerbil og tilhørende racerbane. Her garanterer vi action og fart over feltet!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere