Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Cykler

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Børnecykler – en god start

Børnecykler er noget helt særligt, og selv når man bliver voksen, kan man ofte huske sin allerførste cykel. Og når du først har lært at cykle på en tohjulet cykel, glemmer du det aldrig igen.

En børnecykel åbner op for en helt ny verden for de mindste. Når du får din første cykel, kan du komme rundt på en måde, du aldrig har kunnet før – så nu kan du rigtig tage på udflugt. Når fødselsdagsgaven lige pludselig er en tohjulet cykel, så er det tid til at øve sig og virkeligt lære at koncentrere sig og have tålmodighed, når balancen skal trænes. Men måske det ikke skal være en tohjulet cykel?

Se vores store udvalg af børnecykler, hvor du også kan finde den klassiske trehjulede cykel fra WINTHER. En anden populær børnecykel er den trehjulede DISNEY CARS-cykel. Eller hvad med en SPIDERMAN- eller HELLO KITTY-cykel. Hvis du kender en, der allerede er god til at cykle, kan du finde den rette model blandt vores børnecykler – og husk, ligegyldigt hvilken cykel I vælger, må I aldrig glemme det vigtigste, nemlig cykelhjelmen. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere