Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Se udvalget herunder

”Na na na na na, du kan ikke fange mig!” Og så suser barnet afsted på hjul hen af vejen.

Leg på hjul er noget af det sjoveste, når man er barn. Hvad enten det er på løbecykel eller rulleskøjter. Det kan godt være svært i starten – men med lidt øvelse skal dit barn nok få det lært. Leg på hjul giver frisk luft og røde kinder, og så får barnet rørt sig på en sjov måde. Timerne kan nemt flyve afsted, når barnet først mærker farten i hjulene!

Rulleskøjter, løbehjul og løbecykler – der er fart over feltet! Uanset om du vælger rulleskøjter, et løbehjul eller en løbecykel til dit barn, har det rig mulighed for at få trænet sin balance og koordination. Find lige det, som barnet elsker, og så er det sjovt at røre sig og få frisk luft inden aftensmaden. For de mindste er en løbecykel et helt oplagt valg, også når der trænes balance. Det er en perfekt måde at komme fremad, hvis barnet ikke er så gammel endnu. Er I ude at gå tur, kan barnet følge med på en sjov måde.

For andre børn er rulleskøjter bare det helt store hit. Der kan hurtigt komme fart over feltet! De kan køre sammen med vennerne på vejen eller i skolegården. Måske får de lyst til at opsætte nogle forhindringer i skolegården og køre omkring dem med rulleskøjter på. Måske endda med en hockeystav i hånden, hvis der skal sættes gang i en sjov hockeykamp.

Leder du efter sjov leg på hjul til dit barn, har vi flere muligheder: • Rulleskøjter – det kan være svært i starten, men der skal bare lidt øvelse til. Så går det snart over stok og sten! • Løbehjul – nogle har tre hjul, så det giver bedre balance for de mindre børn. Vi forhandler også seje trickløbehjul • Løbecykel – en god begyndercykel til de mindste • Skateboards – perfekt til sjove tricks

Når der køres afsted på hjul, så husk det allervigtigste: nemlig sikkerhedsudstyr og en cykelhjelm. Heldigvis finder du også sikkerhedsudstyr og hjelme i de sejeste designs her i webshoppen. Både til drenge og piger!

Sjov leg på hjul hos BR Saml hele familien og kør afsted på løbehjul, rulleskøjter og cykler. En rigtig god og sjov aktivitet til en frisk søndag eftermiddag.

Alt du skal bruge til aktive lege på hjul finder du her i BRs webshop. Vi har udvalgt de bedste produkter og forhandler bl.a. Atlanta, Razor og populære designs som fx Hello Kitty og CARS. Se bare vores udvalg her ovenfor.

Skøjter

Når temperaturen falder, og sneen daler, så er det bare med at sende ungerne af sted mod den nærmeste kælkebakke, så de kan have det sjovt med deres venner og veninder fra skolen. Og at det kan lade sig gøre, så skal de selvfølgelig have slæder. Men når det bliver koldt, fryser søerne også til, og at der bliver anlagt falske skøjtebaner. Hos Fætter BR kan du finde en masse fede skøjter i god kvalitet, så dine børn kan have det sjovt om vinteren og få en masse motion. Bestil skøjterne online, og hvis de ikke passer helt i størrelsen, så kan du bytte dem i din lokale Fætter BR.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere