Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Perler

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Du tror måske, at perler kun er til børn, men når I gang med at lege med perler, vil det gå op for dig at denne skønne, kreative aktivitet er for alle. Man bliver nemt optaget af bringe orden i perlerne og lave smukke mønstre. Du skal bare bruge din fantasi og kunne tælle en lille smule for at lave dine egne flotte mønstre. Du kan også prøve perleplader, der er formet som hjerter, stjerner, dyr, prinsesser, lastbiler og racerbiler.

Se vores store udvalg fra HAMA, hvor du kan finde store æsker og gaveæsker med masser af perler. I nogle af æskerne finder du verdener, som alle kender, mens du med andre æsker kan skabe dit helt egen univers. Du bestemmer helt selv, hvad du vil lave. Opfordr dit barn til lave deres egne perlemønstre, som de kan bruge som fødselsdags- eller julegaver. Lær dem også, hvordan de forsigtigt kan stryge perlerne sammen. 

Farverige perler – dine helt egne mønstre

I årevis har børn med håndfuld efter håndfuld af farverige perler skabt deres helt egne mønstre. At lege med perler er en kreativ aktivitet, der udvikler finmotorikken og hånd-øje-koordinationen. Og at lave forskellige mønstre er godt, når man skal øve sig i at koncentrere sig. De mange slags perler og perleplader giver jer timevis af sjov.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere