Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Modellervoks

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Fantasifuld leg med modellervoks og formbart sand

Børn har altid elsket at lege med modellervoks – og slippe fantasimonstrene løs og give dem form. Og med det formbare sand møder det kreative barn nye muligheder. Det er ikke længere kun på stranden, man kan bygge sandslotte. Børnene elsker at røre ved både sand og modellervoks, og begge dele fås i flere forskellige farver.

Har du nogensinde set en blå elefant? En ko med grønne vinger? Eller en sportsbil med dit navn på? Ikke? Når I leger med modellervoks, er alt muligt. Både børn og voksnes fantasi stimuleres, og I vil have det supersjovt.

Prøv vores MY DOUGH-bondegårdssæt, så finder du modellervoks til at lave lige de dyr, du vil have skal bo på bondegården – og du kan give dem vinger, hatte og alt muligt andet på. Sæt dine figurer i et landskab med hegn og alt muligt andet tilbehør, og leg i timevis.

Børn elsker at imitere voksne. Med MY DOUGH-kagesættet får du modellervoks i mange farver og forskelligt tilbehør som forme og kagerulle. Brug din fantasi, og lav kager, du har set masser af gange gør, og kager, ingen har set før.  Det er tid til en god leg.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere