Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Lav selv-smykker

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

At lave sine egne smykker – er det virkelig muligt? Ja, og det er ret nemt med lav selv smykker, vil børnene helt sikkert sige. Og så elsker de bare at fantasere om, kopiere og lave alle mulige slags smykker.

Elsker du armbånd, og kan du bare ikke få nok af dem? Hvis du vil  lave dine egne smykker, så er det bare med at komme i gang – med perler i forskellige farver, små skumklistermærker og glimmer kan du gøre hvert eneste smykke helt unikt. Eller hvad med en ring eller en halskæde, som matcher din yndlings-T-shirt.  Flot og elegant – eller måske mere ovre i den skræmtastiske MONSTER HIGH-stil? Det er helt op til dig. Med lav selv smykker er det dig, der er designeren.

Tag f.eks. et kig på vores COLOR KIDS-smykkesæt, og bliv inspireret til at lave dine egne smykker med skumklistermærker, glimmerlim, perler, rhinsten og stof – og måske til andre end dig selv, f.eks. som en lille, sød gave til din bedste ven eller veninde, eller til en i familien.

Lav selv smykker

Med Lav selv smykker, og du er godt i gang med at skabe din helt egen stil. Brug fantasien, tilføj masser af kreativitet – og lige pludselig ligner du en stjerne. Bliv inspireret af tendenserne i bladene, tjek de stjerner ud, du bedst kan lide, og kast et blik ind i klædeskabet – hvad passer til det, du allerede har?
Vi bruger cookies Accepter Læs mere