Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

.

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

 

Skab juleminder med den rette julekalender fra BR


Nu er det snart ved at være den tid på året, som mange af os ser frem til. Tid til at vende kalenderbladet, så det viser, at det nu er blevet 1. december, og at julehyggen godt kan gå i gang. December måned er nemlig en helt særlig tid på året - også selvom det er den første kolde vintermåned, og de sidste blade på træerne for længst er blæst af efter en kold efterårsvind. Men den kolde vind og de blege træer kan man glemme i december måned, som er lysenes og hyggens tid for både store og små. Og nok især de små, som med julelys i øjnene glæder sig til at det igen bliver jul, og de første gaver kan pakkes op ved juletræet.

 

En fast del af børnenes december måned er den daglige julekalender, som hjælper med at tælle dagene ned til det endelig er blevet jul. Med en julekalender kan børnene hver dag slå øjnene op og med spænding finde julekalenderen frem for at se, hvad der gemmer sig inde bag denne dags låge. På den måde bliver hver morgen en god start på dagen, når man skynder sig at hoppe ud af sengen for at finde dagens overraskelse. Det betyder meget for børnene at kunne se frem til at åbne en ny låge hver eneste dag, og derfor har vi også et bredt udvalg af mange forskellige julekalendere her hos BR, så du kan finde den helt rigtige julekalender til dit barn. Vi har julekalendere, som passer til både piger og drenge og børn i alle aldre, så du kan vælge netop den, som dit barn har ønsket sig for at gøre december lidt mere hyggelig. Så tag et kig på vores store udvalg her på siden og find de kalendere, som dine børn skal have sjov med i december, og som kan give gode minder, der kan vare helt indtil næste jul.

 

Julekalendere med spændende overraskelser hver dag

Når det endelig er blevet december, og julen står lige for døren, er der ikke noget bedre end at kunne se frem til alle de hyggelige stunder, som december bringer. Selvom det er mørkt og koldt udenfor, er det nemlig nu, at det er tid til at tænde for de hyggelige julelys både ude og inde og gå i gang med en masse sjove aktiviteter som julebag og juleklip. I december er hyggen og de gode stunder i centrum, og her er børnenes daglige julekalendergave også et vigtigt element. I stedet for en chokoladekalender, som det sjove hurtigt går af, kan du med en af vores mange forskellige julekalendere med sjovt legetøj få hyggen til at vare hele dagen. Børnene kan nemlig bruge mange timer med at lege med figurerne og alt det andet i julekalenderen. Og hver dag kan der føjes endnu et element til legen, når den næste låge bliver åbnet.

 

Vi har et bredt udvalg af julekalendere fra flere forskellige populære legetøjsmærker, så du kan vælge den julekalender, som lige netop dit barn bliver glad for. Du kan for eksempel finde julekalendere fra mærker som Brio, der er perfekt til de helt små børn, men du kan også finde julekalendere fra  LEGO, som vil passe godt til de lidt større børn.

 

Gør ventetiden sjovere med en julekalender

Når det nu endelig er blevet december med alt, hvad måneden bringer med sig af hygge, hjemmebag i lange baner og julesange, så betyder det, at det ikke kan vare længe, til det endelig er jul, og det er tid til at åbne de længe ventede gaver. Men selvom det nærmer sig med hastige skridt, så kan det alligevel være svært at skulle vente en hel måned endnu. Derfor er julekalendere en god måde at forsøde ventetiden på for børnene. Både fordi det er en nem måde for børnene hele tiden at holde sig opdateret på, hvor lang tid der nu er tilbage, før det endelig er blevet dagen, hvor gaverne kan pakkes op. Men også fordi den rette julekalender, som passer til dit barn, giver en masse god underholdning i løbet af dagene i december.

 

Vi har hos BR nøje udvalgt de julekalendere, som du kan finde her på siden, så dine børn kan få et eksempel, som kan byde på masser af sjov hver eneste dag i december måned. Uanset om det gælder om at få samlet alle dyrene til bondegården, eller om der hver dag gemmer sig en ny bøtte med modellervoks, så der kan skabes julemænd, nisser og snemænd, så kan du være sikker på, at både piger og drenge, store som små, vil glæde sig til hver dag at slå øjnene op, springe ud af sengen og åbne endnu en låge i kalenderen. Og så kan de gå og glæde sig til at komme hjem efter skole eller børnehave, hvor de kan fordybe sig i at lege med den dags tilføjelse til samlingen af kalendergaver. Samtidig kan glæden fra julekalenderen strække sig længere end bare til december måned, fordi de 24 gaver også vil være sjove at lege med, når julen er slut, og hverdagen melder sin grå ankomst igen.

 

Ingen jul uden en julekalender

For børnene er julekalenderen efterhånden ved at være så fast en del af december og jul, at det ikke er til at komme udenom. Og det er da også nemt at forstå, hvorfor børnene er så glade for den. Ud over de andre juletraditioner er julekalenderen med til at starte hver eneste dag på en god måde. Der er ikke noget bedre end at kunne lægge hovedet på puden om aftenen og lukke øjnene, mens man glæder sig til at skulle op næste dag for at se, hvad der gemmer sig bag dagens låge. Samtidig markerer hver en åbnet låge, at vi nu er en dag nærmere juleaften. Og så har det altså bare ikke været en rigtig december måned og en rigtig jul uden en julekalender til at forsøde ventetiden.

 

Vi ved hos BR, hvor meget børnene går op i julekalendere, og hvordan de glæder sig spændt til at åbne hver eneste låge. Derfor har vi også nøje udvalgt vores sortiment, så det kun er de bedste og sjoveste modeller, du kan finde i vores udvalg. Ungerne er garanteret en masse god leg og underholdning til den skønne julemåned med en af julekalenderne her på siden.

 

Har du husket julegaverne?

Ud over den obligatoriske julekalender, som børnene ikke kan undvære, er det lige så vigtigt, at der er styr på julegaverne, som jo for de fleste børn er julens højdepunkt. December er en hyggelig måned, som byder på en masse dejlige oplevelser. Men for de voksne kan det også være en meget travl måned, hvor opgavelisten til tider kan blive lidt for lang, når der både skal købes gaver, laves mad og pyntes op. Derfor er det også en god idé at være ude i god til med juleønsker og juleindkøb, så du er sikker på, at du finder de helt rigtige gaver til børnene eller børnebørnene. Hos BR har vi et kæmpe udvalg af legetøj fra alle de populære mærker. Derfor kan du nemt finde de gaver, som står højest på ungernes ønskeliste her hos os. Du kan bestille dem nemt og hurtigt her på siden og på den måde være sikker på, at du har lykkelige børn, når de pakker de gaver op, som har været på den ønskeliste, der er sendt afsted til julemanden.

 

Af de mange forskellige legetøjsmærker, du kan finde her hos os, hvor legetøjet helt sikkert vil falde i god smag hos børnene, er blandt andet My Little Pony, som vil være perfekt til de yngste piger, der elsker de pastelfarvede heste. Du kan også finde legetøj fra Pokémon, som vil sikre sjove dueller mellem trænerne og deres dyr. Så tag et kig på vores store udvalg af legetøj og få overstået dine juleindkøb smertefrit samtidig med, at du giver dine børn lige det, de har ønsket sig allermest. Bortset fra en hvid jul kan vi nemlig klare de fleste af børnenes juleønsker her hos BR.

 

Med den rette julekalender, der gør alle dagene i december til noget helt særligt, og med julegaverne, som står øverst på børnenes ønskeseddel indkøbt, kan julefreden helt sikkert sænke sig over de små hjem, så det endnu en gang kan blive en skøn jul med en masse gode minder. Så tag et kig på vores store udvalg af både julekalendere og julegaver og find de ting, som er de helt rigtige for dine børn. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere