Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Se Ønskebogen

De allerbedste julegaver til børn

Julen nærmer sig, og det er for mange den sødeste tid på året. Især børn glæder sig som regel rigtig meget, og det er der ikke noget at sige til. December er nemlig den måned, hvor børnene bliver forkælet ekstra meget i form af kalendergaver, adventsgaver, julebag, julekalendere og selvfølgelig den helt store finale med julegaver og forkælelse på selve juleaften.

Juleaften bliver fejret på meget forskellig vis rundt om i verden. Det er en kristen tradition, hvilket naturligvis begrænser højtiden til bestemte lande og kulturer. Rent historisk fejrer vi Jesu Kristi fødsel, som man ikke kender den oprindelige dato for, men nogen har siden hen besluttet, at det skulle fejres d. 25. december. Dette har efterfølgende givet anledning til, at millioner af mennesker fester, spiser god mad og overøser sine kære med gaver og hygge i kærlighedens tegn. Inden juleaften indtræffer, forbereder vi os gennem advent, som er de fire søndage inden juleaften, hvor vi tænder lys, og hvor børnene får gaver. I mange lande fejrer man juleaften d. 24. december, imens man andre steder venter med at åbne gaver til d. 25. december om morgenen.

I det 21. århundrede bliver der i de fleste lande og byer gjort meget ud af oppyntning til julemåneden. Især lys og gran bliver flittigt placeret over gader og stræder og lyser den mørke vintermåned op og skaber på den måde en helt særlig stemning. Hvis du og din familie hører til den del, der fejrer julen på traditionel vis, så er der højst sandsynligt en masse forberedelser, der går forud for den store dag. Får I hele familien på besøg, så skal der købes ind og laves mad i massevis, og selvfølgelig skal der købes gaver.

Overrask børnene med de perfekte julegaver

Når det kommer til børnenes julegaver, så bliver der sjældent sparet på noget, og juleaften er da også børnenes fest. Derfor er det klogt at være ude i god tid, når du skal på julegavejagt. Dine børn har sikkert et hav af julegaveønsker, og det er derfor ikke nødvendigvis svært at finde ud af, hvad du skal forkæle dem med. Vi ved dog alle, hvor hæsblæsende julegaveræset kan være i december måned, og derfor kan det være en fordel at forberede sig i god tid, så du i stedet kan bruge julemåneden på at hygge med familien. Hvis du holder godt øje, kan du endda være heldig at støde ind i nogle fantastiske tilbud på julegaver til børn hos BR. Her sætter vi nemlig en ære i at finde de allerbedste julegaveideer til børn, så du kan glæde de små derhjemme med flotte pakker fra BR under det funklende juletræ. Vi har både julegaver til piger og drenge, og i alle aldre og prisklasser, så det burde absolut være muligt at finde den perfekte gave, der passer til både budget og forventninger.

Opfyld alle julegaveønsker

Hos BR fejrer vi julen ved at hjælpe alle forældre med at sætte julelys i øjnene på børnene. Derfor kan du her på siden finde et væld af populære legetøjsbrands, der alle i årtier har skabt juleglæde i tusindvis af hjem verden over. Har dit barn et kreativt sind, kan du med fordel bladre igennem vores udvalg af kreativt legetøj, som giver dit barn mulighed for at fordybe sig i timevis og samtidig udvikle sine motoriske evner. Måske er der en kunstner gemt i dit barn, og i den forbindelse er der ikke noget mere oplagt end at overraske med maling og tegneredskaber, som med garanti vil bidrage til at udvikle dit barns fantasi.

Uanset, hvad dit barn har af julegaveønsker, så kan vi med stor sandsynlighed indfri dem hos BR. Vi har nemlig alverdens ting og sager lige fra byggeklodser, musikinstrumenter og brætspil til løbehjul og spillekonsoller. Udvalget spænder vidt, og det gør det muligt at finde julegaver til både søde piger og seje drenge helt ned fra 0 år. Til de helt små størrelser (0-2 år) er det en god ide med bløde gaver, der for det første ikke har hårde og skarpe kanter som de kan slå sig på, men som heller ikke indeholder små løse dele, som de kan få galt i halsen. Til de lidt større (2-5 år) er det altid en god ide med nogle gaver, der kan være med til at udvikle deres motoriske evner samt styrke deres talegaver. Når børnene bliver lidt ældre (5+ år), så begynder de selv at være meget bevidste om, hvad de kan lide at lege med, og herefter er det ikke længere så meget op til forældrene at bestemme, hvilket legetøj de skal have.

Find julegaver fra populære brands

Her på siden finder du naturligvis julegaver til dit barn uanset, hvilken aldersgruppe han eller hun tilhører. Et af de helt store hits er LEGO, som du sikkert allerede kender. Det er næsten et must for børn at vokse op med de eftertragtede byggeklodser og ikke nok med, at det er sjovt at lege med, så styrker det også barnets fantasi og udvikling generelt. Men herfra finder du også en masse andet legetøj. Der er nemlig et stort udvalg af forskellige serier såsom LEGO City, LEGO Duplo og mange andre. LEGO byder altså velkommen i en verden for sig, og det er de færreste børn, der ikke bliver helt fortryllede, når først de har stiftet bekendtskab med det forskellige slags legetøj fra det verdensomspændende brand. Uanset om dit barn kan lide superhelte, seje maskiner eller mere er til rolig leg med LEGO Friends, så finder du det her.

Når julegaveræset for alvor er sat ind, så er der travlt i både butikker og webshops, og det betyder, at du skal være hurtig, hvis du skal nå at have fingrene i de gode julegavetilbud. Gør dig derfor i god tid nogle forberedelser. Sørg for at få julegaveønsker fra børnene i god tid. Find ud af, hvad der passer med budgettet og planlæg derefter, hvornår de forskellige ting skal købes. På denne måde undgår du for meget stress og jag, og der er samtidig større chance for, at du får fat i netop de ting, du har udset dig til dit barn.

En anden ting, som er en sikker vinder hos pigerne, er Barbie. Siden 1959 har Barbie appelleret til børn i hele verden og har nærmest været et modeikon for teenagere. Hun er igennem årene blevet produceret i mange forskellige udgaver og typer og kommer ofte med tilbehør, der passer til temaet. Præsenter dit barn for de flotte Barbie-dukker eller tilføj en ny til samlingen, og giv din pige et nyt boost til sin prinsesseidentitet. Er der en ægte fan gemt i din pige, kan du også finde et væld af andre ting med Barbie som tema – det kan fx være skoletasker, penalhuse og madkasser. Alle sammen ting, som dit barn vil elske at vise frem til venner og veninder i børnehaven eller i skolen.

Spark julen i gang hos BR

Snart er det jul, og det er en dyr fornøjelse for de fleste familier. Derfor kan du hos BR finde julegaver i alle prisklasser. Gode gaver behøver ikke nødvendigvis være de dyre af slagsen, så her på siden finder du en bred vifte af julegaveideer til priser, som enhver familie kan være med på. De fleste børn har store forventninger til juleaften, og for størstedelen af dem bliver der også gjort rigtig meget ud af det i form af adventsgaver, kalendergaver, julekalender og så videre. Det er derfor ikke så sært, at børn får julelys i øjnene, når det endelig bliver juleaften, og juletræet står i sin pragt og lyser hele stuen op, alt imens den ene gave efter den anden ligger og venter på at blive pakket op.

Bliv klar til børnenes jul hos BR. Hold øje med de mange gode tilbud, der løbende dukker op her på siden. BR ønsker alle børn og deres forældre en fantastisk glædelig jul, og vi ser frem til at hjælpe jer igennem de forskellige julegaveindkøb.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere