Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Fodboldkort, klistermærker & småting

Klistermærker med de flotteste motiver

Hvis du er ved at lave et fødselsdagskort til mor, er det en rigtig god idé at sætte nogle klistermærker på. Sådan et fint kort skal hun nok blive glad for!

Klistermærker er både sjove at sætte på kort og tegninger, men de er også sjove at samle på. Bare husk at købe en samlemappe, så har du nemt styr på dine klistermærker.

Den søde juletid

En gammel talemåde siger, at julen er børnenes fest. Julen er i sandhed også en tid, hvor børn rigtig skal hygge sig. Det er nemlig en tid med glæde, godter og ikke mindst gaver. Mens forældre har en masse at se til i juletiden, kan det være svært for de yngste at vente på, at det endelig bliver juleaften. Kalendergaver og pakkekalender kan hjælpe til, at den lange ventetid til den 24 december bliver en smule kortere for de spændte og til tider utålmodige børn. 

Inspiration til pakkekalender og kalendergaver hos BR

Gaver til pakkekalender og kalendergaver behøver hverken at være store eller dyre. Det vigtigste er nemlig forventningsglæden og lyset i øjnene på børnene, når de pakker dem op. Det handler om glæden ved at give og gøre andre glade. Hos BR har vi masser af idéer til, hvad dine kalendergaver og pakkekalender kan indeholde. Du kan bl.a. lade dig inspirere af vores store udvalg af LEGO til drenge. Hvis prinsesser og kjoler derimod mere er sagen, kan du gå på jagt i vores store udvalg af FROST legetøj. Julen er en hyggelig tid, hvor der er mørkt og koldt udenfor, mens der er lyst og varmt indenfor. Dette giver masser af tid til hygge, leg og samvær i familien. Gode pakkekalendere og kalendergaver garanterer, at I som familie har noget at samles om og lege med i juletiden. Julen kan være travl, men den handler netop om at finde tid til at nyde de hyggelige juledage sammen.

Når nissen begynder at komme med gaver, kan børn mærke det helt ned i deres forventningsfulde maver, at nu er det endelig jul igen. Find allerede dine gaver til pakkekalender eller kalendergaver i dag hos BR. For husk på, I juletiden må børn gerne forkæles lidt ekstra, det er jo trods alt deres fest!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere