Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Film & musik

Filtrer efter
Alder
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter
2 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Lyt & læs

Spotify, YouTube og gratis download. Der er efterhånden mange måder at høre musik på. Men til dem, der holder fast i mere traditionelle tilgange, så giver vi heldigvis muligheder for at høre musik ved hjælp af de gode gamle cd’er. Hvis dine børn holder traditionerne i hævd, så kan det være, du skal vælge noget fra pladeforretningen, som vi har lige her hos Fætter BR. Vil du overraske ungerne, så kan vi sagtens pakke musikken ind til dig, inden vi sender det af sted, så kan de blive glade for en flot og fin gave, der garanteret vil falde i deres smag.

Med børnefilm er det ok at slappe af og have det sjovt, men børnefilm kan også være lærerige og lære jer noget, I ikke vidste. Film  stimulerer fantasien og giver jer noget at tænke over og tale om.

Børnefilm handler tit om superhelte, der kan klare de mest utrolige situationer. Og de kan bringe spørgsmål om moral på banen, fordi superhelte som Batman, Spider-Man og figurerne fra The Avengers fortæller os historier om det gode og det onde. 

Tegnefilm er populære. Og hos os kan du finde masser af DISNEY-klassikere som Askepot, Junglebogen og Skønheden og Udyret.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere