Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Fastelavnskostumer

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Fastelavnskostumer stimulerer fantasien og er altid sjove. Prøv vores fastelavnskostumer og tilbehør, og vær lige den, du vil.

Klæd dig ud som en lille, rød mariehøne med vinger, prøv et kaninkostume, eller vær Peter Plys' ven Tigerdyret, så bliver du endnu sødere og helt parat til fastelavn. De små vil helt automatisk se stærke og seje ud og være klar til en god boksekamp med vores boksekostume. Få muskler, boksekåbe og shorts på, så alle kan se, at her kommer en bokser, der er klar til bokseringen.

Masker har altid været en del af karneval og fastelavn, og hos os kan du finde masser af forskellige slags. Se vores udvalg af tigre, katte og aber. 

Husk også på, at til mange rollelege kan fastelavnskostumerne og tilbehøret bruges igen og igen. 

Fastelavnskostumer

Kostumer – det er altid sjovt at klæde sig ud  og for en tid lade, som om man er en anden. Og med det store udvalg af kostumer fra BR, som du finder her på siden, har dine børn muligheden for at blive til lige præcis dem, de har lyst til. Det kan være din pige, som gerne vil være prinsesse, eller din dreng, der altid har drømt om at blive til Batman eller Hulk. Hvad enten tilfældet er det ene eller det andet, så skal du nok finde løsningen lige her.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere