Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Dukker, dukkehuse & tilbehør

343 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Med dukker kan I gengive situationer fra den virkelige verden. Og som voksen kan du høre dit barn sige det samme til deres dukker, som du siger til dem – det er helt naturligt.

NEW BORN BABY-dukkerne gør det nemt for dit barn at øve sig i at være forælder. Morgenmad, en lille lur og så skifte tøj. Alt kopieres, når der leges med en dukke, som kan drikke, tisse og bevæge sit hoved, arme og ben. Og med alt det flotte tilbehør bliver legen endnu mere realistisk.

Mens børn vokser op, ændres deres måde at lege på. For nogle børn spiller mode og modeller en vigtig rolle, når de prøver at kopiere figurer, der er ældre end dem selv, eller når de leder efter rollemodeller. En dag hører du måske: Når jeg bliver stor, vil jeg være ... en stjerne som Barbie, Ken eller Steffi – eller måske en DISNEY-prinsesse som Snehvide og Askepot.  

Dukker inviterer til rolleleg

Dukker spiller en vigtig rolle i de fleste børns opdragelse. For mange år siden, havde du måske en enkelt dukke, der var din favorit. I dag er der et bredt udvalg af dukker. Sammen med en masse tilbehør invitere de til rollespil, der kan vare i flere dage.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere