Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Byggeklodser & byggesæt

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Seje byggesæt til drenge og piger

Det er sjovt at bygge og finde på historier. Mon ridderen kan befri prinsessen fra den farlige drage? Pas på den varme ild!

I BRs webshop finder du mange forskellige slags byggesæt. Se bl.a. de sjove byggesæt fra Playmobil. - vælg fx en farlig skjolddrage eller en sød fold med heste og føl. Udvid samlingen og dermed også legen! Det kan også være et byggesæt fra GEOMAG, du skal have fingrene i. Det er magnetiske konstruktionssæt i mange farver. Så er der sjov leg for drenge og piger – se bare udvalget nedenfor!

Byggeklodser & byggesæt – sæt fantasien løs!Byggeklodser og byggesæt sikrer god leg til mange timer fremover. Det er en populær bestanddel af de fleste børneværelser – med god grund. Det er nemlig kvalitetslegetøj, der opfordrer til fantasi, samarbejde og leg. Og så kan byggeklodserne skabe glæde hos hele søskendeflokken, da et spændende byggesæt gør både byggeglade piger og drenge ellevilde. Her hos BR elsker vi også at bygge. Derfor har vi bygget en webshop, der har skønne og seje byggeklodser og byggesæt til alle byggelystne børn og barnlige sjæle. Om du leder efter LEGO, Playmobil eller noget helt andet – så har vi et bredt sortiment. Både af klodser, byggesæt, magnetlegetøj og træklodser. Leg og udvikling Når dit barn giver sig i kast med en god leg, åbner der sig en helt ny verden af historier og karakterer. Det gør sig især gældende, når der leges med byggeklodser og seje byggesæt. Leger dit barn med klodser og byggerier, giver det både sjove lege og gør gavn for barnet:Øget koncentrationsevne. Det kræver stor koncentration at forbinde de rigtige klodser på den rigtige måde – og gøre det til et vildt eventyr med pirater og prinsesserFantasien bliver sluppet løs – enten alene eller sammen med gode venner og søskende. De kreative tanker arbejder på fuldt trykArbejdet med de små byggedele forbedrer og øver barnets finmotorikLeger barnet med andre, er der fuld skrald på samarbejdet. Det giver barnet gode værktøjer fremoverByggesæt giver sjov for børn i alle aldre. Derfor kan børn i forskellige aldre let samles om legenStort udvalg af byggesæt – bl.a. fra LEGO og PlaymobilMed vores byggeklodser kan dit barn bygge det skæve tårn i Pisa eller et højt tårn, som heksen holder prinsessen til fange i. Vores byggesæt byder også på mange timers sjov leg. Byg et sejt piratskib og lad de dumme landkrabber gå planken ud – eller leg med LEGO Friends og byg et fint hus til dine små figurer. Vi har et stort udvalg af byggesæt og byggeklodser, bl.a. fra: LEGO – serier som LEGO Friends, LEGO City, LEGO Pirates, LEGO Star Wars, LEGO Duplo, mv. PlaymobilGEOMAGPLUS PLUSHar dit barn skruet hænderne ordentligt på, er de helt klar til at bygge den næste store og seje kreation. Du finder vores udvalg her på siden, uanset hvilken alder og præferencer dit barn har. Prøv de populære serier fra LEGO, såsom Star Wars og Minecraft. Køb i dag og få glæde af 365 dages fuld returret. Så er det bare at bygge løs!
Vi bruger cookies Accepter Læs mere