Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Børnefødselsdag & fest

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter
346 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Når dit barn er færdig med at tælle ned: Alt for mange dage, 2 dage, 1 dag, så sker det endeligt – DET ER MIN FØDSELSDAG! Børnefødselsdage er noget helt særligt. For den person, der bliver fejret, er det vigtigste dog måske alle gaverne, men små mennesker kan også lide at blive fejret. Gæsternes forventninger er også skønne. Se alle vores indbydelser. Du kan finde nogle med berømteDISNEY-figurer, MY LITTLE PONY-heste og fly.

Hvis du leder efter inspiration til børnefødselsdagen, kan du finde sjove balloner – nogle endda med DISNEY-motiver. Til festbordet kan du finde servietter med balloner, HELLO KITTY-motiver, og DISNEY-prinsesser, der alle vil skabe glæde til børnefødselsdagen. Brug servietterne sammen med sjove tallerkner og plastikglas. 

Og til børnefødselsdagen skal I selvfølgelig også bruge lys til kagen – så er I klar til at synge fødselsdagssange, servere kagen og nyde de smilende ansigter. 

Børnefødselsdage betyder fest

Børnefødselsdage er fantastiske og skaber store forventninger. Børnefødselsdagen starter allerede, når I sender indbydelser ud til venner og familie. Måske næste skridt er at planlægge, hvilken slags pynt I skal bruge. Og I skal også dække bordet med sjovt og farverigt service – så er der fest!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere