Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Børnebøger

Børnebøger

Bamse bor i en skov. Ikke langt derfra bor Kylling og Ælling, og sammen tager de på de mest skøre eventyr. Og Bamse vil helst bestemme det hele. Når man er lille, er det skønt med en stille hyggestund med oplæsning fra en god bog. En god børnebog kan være lang, kort, spændende, sjov eller nervepirrende – det er bare med at lede i vores sortiment her i webshoppen, så skal I nok finde en bog eller to, som bliver et rent hit hjemme hos jer. 

Det kan også være, at jeres yndlingsbørnebøger er sangbøger. Så er det bare i gang med at synge sjove børnesange! Gode hyggestunder med en børnebogTil en eftermiddag på sofaen eller lige før sengetid, er det hyggeligt med en god børnebog. Saml både børn og forældre og hav en hyggestund, hvor I hører mere om den historie, I startede på igår. Hvad mon dragen laver i dag? Og hvad er Bamse nu ude på? Det giver nærvær, når I samles om en god historie. Og det er især guld værd for de mindste. Barnet lærer nemlig at koncentrere sig om og følge bogens handling. Oplæsning er også med til at udvikle barnets sprog, da det hører nye ord og sammenhænge hver dag. En god børnebog gør dem derfor både skole- og soveklar. Børnebøger er sjove både til højtlæsning og helt til barnet selv kan læse. 

Er du I tvivl om, hvilken du skal vælge, så har vi lavet et initiativ her på hjemmesiden, som vi kalder for ”månedens bog”. 

Hver måned anbefaler vi en ny bog

 – og måske er det en af dem, der skal med hjem til samlingen. Børnebøger hos BRBåde i vores butikker og her i webshoppen har vi samlet både nye og klassiske børnebøger, der særligt egner sig til børn i alderen 0-6 år. Vi udvider altid vores sortiment, så vi har de sjoveste og mest spændende børnebøger. En perfekt gaveidé til de små!Se BRs udvalg af børnebøger her ovenfor. Du får 365 returret!

Godnathistorie

Når rollingerne bliver lagt i seng, er der ikke meget, som er hyggeligere end at læse en godnathistorie for dem og se de små øjenlåg glide langsomt i. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af søde, sjove og spændende børnebøger til de mindste. Med nogle børnebøger fra BR på reolen derhjemme vil de små altid have lyst til at få læst historier højt. H. C. Andersens eventyr, Bamses Store Billebog, LEGO Duplo og meget andet finder du her på siden. Så er det bare med at finde de bøger, der passer bedst til dine børn.

Børnebøger for de mindste

Nu har vi udvidet vores sortiment med endnu flere børnebøger. Og som noget nyt sætter vi hver måned fokus på en bestemt bog, som vi kalder "Månedens bog".
Vi bruger cookies Accepter Læs mere