Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Bamser & tøjdyr

En bamse kan være din bedste ven og næsten som et medlem af familien. Børn sover med deres bamser og tager dem med sig overalt – i huset, når de er i haven, når de er på besøg og på rejser. Og når der skal leges rollelege, så kan bamsen få lov til at være alt fra lillesøster til det sødeste kæledyr.

Og husk: En bamse er en ven, og den kan holde på alle hemmeligheder. Om mor, der måske er lidt dum, om far, der er skør eller om en, der er så sød, at kun bamsen må få det at vide.

Hvilken bamse er den sødeste og blødeste? Det er svært at sige. Måske din favorit er den klassiske bamse med sløjfe eller en MY FRIEND-kat, -hvalp eller -giraf. Eller hvad med en tiger, der er mere sød end skræmmende? 

Og forresten –  bamser gives ofte som et symbol på kærlighed mellem kærester.

Tøjdyr elsker gode kram

Hvis du har været i Zoologisk Have, har du set alle de skønne dyrearter, der findes. De kommer fra alle verdenshjørner – men vidste du, at du kan få nogle af dem hjem på værelset?

Tøjdyr er super bløde og lige til at kramme. Men de er også sjove at lege med! Det kan være den farlige tiger kan blive bedste venner med din brune bamse. Med de forskellige tøjdyr er der udsigt til mange timers god leg. Start legen ved at finde et sødt tøjdyr her i BRs webshop!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere