365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Baby badebassiner

Plask! Plask! Plask! Har du en lille mus, som simpelthen bare elsker vandplaskeri? Så er et badebassin til din baby lige sagen, når det sommerlune vejr er fremme. Find og køb baby badebassiner på BR.dk, hvor du plasker rundt blandt søde, sjove designs til familiens yngste vandhunde.

Gode overvejelser når der plaskes og leges i baby badebassinet

Vandhunde findes i forskellige aldersgrupper. Og har du en af de alleryngste derhjemme, er et baby badebassin alletiders. For når det er varmt om sommeren, har de mindste det også varmt. 

Nogle babyer er glade for vand fra starten af. Nogle babyer er ikke. Selvom dit barn måske lige skal vænne sig til vandet, kan et baby badebassin stadigvæk være en god idé at sætte på græsplænen eller terrassen i haven. Barnet kan dermed trisse frem og tilbage med lidt legetøj i hånden og plaske i vandet, indtil det bliver mere fortrolig med at komme op og sidde i badebassinet.

Når dagen går med leg, badning og vandplaskeri, er det dog også en god idé af have fokus på: 

  • Vandtemperatur: Helt små børn må ikke bade i hverken for koldt eller varmt vand. Veltempereret vand er bedst, og tjek gerne badebassinets vand-temperatur med et pool termometer
  • Skygge: Bad aldrig direkte i solen, smør altid børnene ind i solcreme, og giv dem gerne UV-badetøj på. Nogle badebassiner til babyer har ovenikøbet et lille ’tag’ hen over, som giver skygge. 
  • Opsyn: Husk ALTID at holde opsyn med de små guldklumper nær vand, så der ikke sker ulykker. Læs gerne mere om færdsel nær vand og vandtilvænning for børn på TrygFondens hjemmeside.

 

Massevis af sjov i et baby badebassin

Nysgerrigheden og følesansen kommer i spil, når din baby hygger sig i vandet. Og vil du gerne give de mindste en god, tryg oplevelse til det våde element, er det et godt sted at starte med et badebassin.  

Er der større børn i familien, er det i stedet oplagt med pools eller større badebassiner, som du sætter op i haven. Uanset om du dog køber et badebassin til din baby på 1 år eller en havepool, er der garanti for dejlige smil og grin sommeren igennem.

 

Køb badebassin til din baby på BR.dk

Viser vejrudsigten dejligt, lunt sommervejr, er det oplagt at dyrke vandglæden sammen med familiens mindste. På BR.dk er der et større udvalg af baby badebassiner, som har søde, farverige motiver af kendte brands, som du og dit barn helt sikkert genkender. Vores bassiner er oppustelige, så barnet sidder blødt i vandet og kan plaske rundt med noget badelegetøj eller nogle bolde. Og fordi bassinerne netop er oppustelige, kan du også nemt tage luften ud, pakke bassinet væk og finde det frem, når sommervejret igen inviterer til leg og vandplaskeri.