365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Luftmadrasser

Luftmadrasser er altid praktiske, når familien skal på telttur, eller junior gerne vil overnatte hos sin bedste legekammerat. En luftmadras til børn behøver dog ikke at være kedelig, for hos BR kan du finde børneluftmadrasser i flotte farver med børnenes yndlingsfigurer på. Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet alle vores luftmadrasser fra BR.

Overnat hos legekammeraten på din helt egen børneluftmadras

Mange børn er vilde med at sove hos sine gode venner eller veninder, og det er da heller ikke svært at forstå. På den måde kan legen fortsætte hele dagen, og børnene kan hygge sig i hinandens selskab længere end en typisk legeaftale. Husk den gode børneluftmadras, og så er der ellers dømt hygge med dyner og en god børnefilm.  

Det kan også være, at dit barn er inviteret til en temafest eller fødselsdagsfest med overnatning? Glem ikke en luftmadras til børn, så barnet kan ligge rart ved sengetid, når der ikke er mere energi at brænde af. Klar, parat, sleepover!

 

En luftmadras med sovepose er uundværlig til teltturen

Der er mange situationer, hvor det er praktisk at have sin egen gode luftmadras, og en af dem er på teltturen med familien. Der er intet som en telttur, hvor I er nærværende sammen i naturen og skaber hyggelige minder. Med det rette teltudstyr er det ingen sag at overnatte i naturen, og her indgår selvfølgelig en madras og en sovepose - eller en kombineret luftmadras med sovepose.  

Hos BR kan du nemlig få en luftmadras med tilhørende sovepose påsat, som let kan afmonteres og vaskes - så bliver det ikke nemmere!

 

Find en luftmadras til børn med børnenes yndlingsmotiver

Hos BR har vi et stort udvalg af luftmadrasser til børn, som både er komfortable at ligge på og lavet i flotte farver med børnenes yndlingsfigurer på. Det er altid dejligt at ligge sig til at sove sammen med alle de gode venner, som barnet kender fra eventyrfilm eller tegnefilm. De velkendte figurer kan også være med til at skabe tryghed, når barnet skal sove. Er dit barn mest til figurer fra Paw Patrol, Disney eller Marvel? Tag et kig her på siden og find den helt rigtige luftmadras til dit barn fra BR!