BIG traktor med grab og rat med lyd

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

BIG traktor med grab og rat med lyd

Vær klar til frosten igen har lagt sig!

 

Denne robuste traktor er udstyret med et støv og skidt kabinet, som er med til at sikre den bedst mulige oplevelse, også i forskelligt terræn. Traktoren har en let anvendelig hæve-sænke skovl som kan tåle op til 3kg, og et justerbart sæde. Bedst af alt er traktoren udstyret med et Sound Wheel rat, der med 8 forskellige lyde hjælper med at bringe legen til nye højder.

 

·  Dimensioner: 118 x 46 x 55 cm.

·  Udstyret med BIG Sound Wheel rat.

·  Batterier medfølger ikke.

·  Anbefales til børn over 3 år.

 

BIG er en tysk legetøjsproducent, der fokuserer på ergonomisk korrekt legetøj. BIG er især kendt for deres berømte Big Bobby gå-vogn - verdens mest solgte gå-vogn. Legetøjet produceres på den 320.000 kvadratmeter store fabrik i Burghaslach i Tyskland, hvor der hvert år produceres mere end 1 million enheder af høj kvalitet under BIG-brandet. BIG er etableret i 1938, og er i dag en del af den tyske legetøjsproducent Simba Dickie Group.

Aktiv leg
BIG's produktsortiment består primært af legetøj, der opfordrer til aktiv leg. Det gælder ikke mindst deres populære plastkøretøjer, som barnet kan bruge til at køre rundt på både ude og inde. Køretøjerne designes som biler, traktorer, gravemaskiner og mange andre former for køretøjer, så de ikke blot giver røde kinder, men også skaber samspil med barnets fantasi.

Ud over køretøjer producerer BIG også legetøj inden for andre kategorier såsom vandsystemer og legetøj til de mindste. Den samlede målgruppe dækker over børn i alderen 1-8 år.

Ergonomisk legetøj målrettet barnets alder
BIG skiller sig positivt ud på flere områder. Det gælder ikke mindst, når det kommer til legetøjets ergonomi. BIG designer nemlig deres legetøj under hensyntagen til barnets ergonomiske udvikling således, at legetøjet passer præcist til barnets nuværende stadie, men samtidig også bidrager til barnets fortsatte udvikling. BIG's legetøj er dermed udviklet til at skabe underholdning, aktivitet og udvikling på én og samme tid.

Varenummer 100517995
ID 000000009000284384-EA
Produkt dybde [mm] 520
Produkt højde [mm] 1090
Produkt bredde [mm] 470
Alder
  • 5-6 år
  • 3-4 år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig