Jungle Gym House legetårn komplet ekskl. rutschebane

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Jungle Gym House legetårn komplet ekskl. rutschebane

Byd venner og familie på saftevand og kage til "housewarming" i dt nye hus i haven. Husets tag og den farverige rutsjebane gør dette hus mere unikt end de andre huse i nabolaget. Og udgangen er meget sjovere!  

 
Turen op i tårnet starter ved den kulørte metalstige med skridsikre trin. Fra platformen i 125 cm højde og med med en ståhøjde på platformen på 178 cm kan der holdes udkig efter vennerne på villavejen eller når de kommer forbi til leg. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge og hvor flotte sandslotte kan tage form. Legetårnet kan med fordel udbygges med Climb eller Swing Modul Xtra eller et af de andre sjove og finurlige moduler i Jungle Gym serien. 
 
Inklusiv sandkasse med presenningbund og sandkassenet.
 
Trænger de små til lidt ekstra sjov, er det også muligt at tilkøbe en rutsjebane på 220 cm. Rutsjebanen sælges særskilt og fås i flere farver.
 
Kompatible med følgende moduler: Swing X-tra, Climb X-tra, Bridge, Playhouse 125 cm, Balcony, Mini Market, Mini Picnic 120 cm, Train, Boat, Bridge Link og Net link modulet.
 
Legetårnet består af trykimprægneret træ. Testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE godkendt.
 
Høj kvalitet, specialdesignet til børn. Der bruges altid materialer og overfladebehandlinger, der er bløde for hænderne, giver maksimalt greb og overholder de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Med afrundede kanter og hjørner, vejr- og UV-bestandige. 
 
Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.
 
Legetårnets mål
Areal ekskl. sikkerhedsareal: B:318 x D:149 x H: 303 cm
Areal inkl. sikkerhedsareal: B:718 x D:549 cm 
Stolper: 68 x 68 mm
Reglar: 34 x 59 mm
Brædder: 16 x 95 mm

Varenummer 100454975
ID 000000000087118421-EA
Test og godkendelser
  • EN: 71-1, 2, 3, 8 og 9 og CE godkendt.
Inkluderet tilbehør
  • Stige, presenningbund til sandkassen og sandkassenet
Består af
  • Jungle Gym House kit sæt, Jungle Gym House træpakke.
Diverse mål
  • H:30,3 x B:3,18 x D:1,49 meter
Maximum antal brugere samtidigt
  • 6
Aldersgruppe
  • 3 år
  • 10 år
Materiale
  • Fyrretræ, metal og plast
Behandlet
  • Trykimprægneret
Lovmæssige oplysninger
  • CE godkendt
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig