Smoby legehus med køkken inkl. tilbehør

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Se hvor

Smoby legehus med køkken inkl. tilbehør


Skønt legehus i plast med legekøkken til de små!

Dette legehus er et perfekt match til den lille mesterkok som elsker at lege ude, og tilbyder god rummelighed så der er plads til vennerne. Legehuset er pyntet med skønne detaljer, har både vinduer og dør, og er af fineste kvalitet som tåler sollys uden at farverne falmer.

·  Indeholder håndvask, grill + masser af tilbehør.

·  Legehuset måler 145 x 110 x 127 cm.

·  Praktisk og robust.

·  Anti-UV.

·  Anbefales til børn fra 2 år.

Smoby Toys er Frankrigs største legetøjsproducent, og har rødder helt tilbage til 1924. Smoby Toys er blandt de ledende producenter af legetøj til børn fra 0-6 år, men også af udendørs legetøj, rollespil og legetøj med hjul. Her går man op i, at legetøjet er sikkert, underholdende og ergonomisk korrekt. Smoby Toys er i dag en del af Tysklands største legetøjsproducent Simba Dickie Group.

Opdag verden med Smoby Toys

Hos Smoby Toys er filosofien bag legetøjet ikke til at tage fejl af - her går det ud på at udvikle og producere innovativt og underholdende legetøj, der åbner barnets øjne for verden gennem læring og følelser. Legetøjet udvikles af franske designere, der har fokus på ergonomi, udvikling og underholdning, og som gennem design og farvevalg udvikler barnets fantasi.

Legetøj med omtanke

Legetøjet appellerer imidlertid ikke blot til legelystne børn, men også til miljøbevidste forbrugere. Smoby Toys anvender udelukkende genbrugsmateriale for at begrænse brugen af ressourcer, og arbejder samtidig ud fra en bæredygtig politik, der har sikret legetøjsproducenten en ISO 50001-certificering. Smoby Toys er således anerkendt for at producere innovativt og fantasifuldt legetøj med omtanke for miljøet.

Varenummer 100492768
ID 000000009000278387-EA
Produkt dybde [mm] 243
Produkt højde [mm] 994
Produkt bredde [mm] 1140
Alder
  • 3-4 år
  • 5-6 år
  • 7-8 år
  • 1-2 år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig