365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Rullesko

Skal der fart over feltet? Rullesko er den perfekte kombination af almindelig sko og rulleskøjter. Du kan lette og elegant rulle derudad med dine nye, smarte rullesko. Hos BR har vi samlet et væld af forskellige modeller. Her er både modeller til piger og drenge. Dyk ned i de mange smarte designs her på siden.

 

Rullesko til børn – så er de godt kørende

Rullesko er den nyeste trend inden for legetøj med hjul, og de tiltaler børn i alle aldre. Rullesko er en kombination af seje sko, der både fungerer som almindelige sko med et smart skaterlook, men også som rulleskøjter, når vægten lægges på hælen og der sættes fart på.

Tre grunde til at vælge rullesko til børn

  • Det er sjovt og gør det spændende at udfordre motorikken
  • Det er let at skifte mellem at køre og gå uden ekstra fodtøj
  • Du skal ikke bekymre dig om at parkere, låse eller bære køretøjet

Det er altid sjovt at have fart over feltet, hvad enten det er på cykel, løbehjul eller rulleskøjter. Og altså også med løbesko.

Dit barn slipper for at have skiftesko med i tasken eller at skulle bekymre sig om parkering og lås – hjulene poppes bare ind, og så kan turen foregå i almindelig gang.

 

Værd at vide, når du køber rullesko

Når du skal købe rullesko til dig selv eller dit barn, er det oplagt at hoppe direkte i dem og øve tricks. Men husk, at det altid er en god idé at bruge samme beskyttelse til rullesko, som til rulleskøjter eller cykel.

Der findes overordnet set to typer rullesko.

  •  Med udtageligt hjul: Hvis du vælger en model, hvor hjulet kan tages ud, betyder det, at du til hverdag kan bruge skoene med hjul i til at gå almindeligt, men ved at lægge vægten på hælen får du samme effekt som med rulleskøjter.
  • Med knap til at ’poppe’ hjul ind eller ud: Skal det gå lidt hurtigere er denne model et godt valg. Med et enkelt tryk på knappen på hælen kan du poppe hjulet ud eller ind.

 

Se det sjove udvalg af rullesko herover, og bestil i dag!