365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Pedalbiler

Tænk sig at få sit helt eget køretøj at drøne afsted i allerede længe før, at man officielt er gammel nok til at tage kørekort. Den drøm kan blive til virkelighed med en af vores skønne pedalbiler, der findes i modeller til både små og lidt større børn.

Fart i pedalerne!

Er dit barn bidt af en gal motor, vil en pedalbil udformet som for eksempel en klassisk mooncar eller traktor uden tvivl være et stort hit. Også selvom der skal gang i ben-kræfterne for at komme fremad, for bilerne driver ikke sig selv. På den måde er det også muligt at få lidt sved på panden og måske ømme muskler efter endt leg. Se det spændende udvalg af pedalbiler her, og overrask dit barn med en af de skønne biler, der er klar på mange eventyr op og ned ad vejen eller rundt i kvarteret.

Lad dit barn udforske verden fra sin helt egen pedalbil

En pedalbil sikrer både motion, sjov leg og spændende oplevelser for dit barn. Pedalbiler kommer langt på kort tid, når blot der trædes tilstrækkeligt i pedalerne, og man kan køre både alene og side om side med vennerne – og måske endda gøre et kapløb ud af det.

Lad barnet leve sig ind i rollen som racerkører eller måske som bondemand, der passer markerne fra sin pedal-traktor. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvilken af vores mange pedalbiler tror du vil være det største hit hos netop dit barn? Vælg den her, og glæd dig til at få den hjem, så du snart kan overraske barnet med det nye, seje køretøj.

Fuld fart frem med en pedalbil fra BR.dk

Hos BR.dk er fart og spænding noget af det allerbedste, vi ved, og kan det tilmed kombineres med fysisk udfoldelse og styrkelse af barnets motorik, bliver det kun endnu bedre. Gå på opdagelse blandt vores pedalbiler af høj kvalitet her på siden, og find den helt rigtige pedalbil, der kan vokse med dit barn, og som barnet kan have glæde af hver eneste dag år efter år i stort set alt slags vejr.