Ønskeliste
Din kurv
0
365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk

Trampoliner på tilbud

Trampolin-tilbud til hele familien Trampolin-tilbud sikrer, at ingen behøver kede sig, når den lange sommerferie melder sin ankomst, og mor og far skal arbejde. En trampolin i haven giver frisk luft. Se udvalget hos BR herunder.

 

Find gode trampoliner på tilbud

Skab gode sommerminder med en trampolin i haven. Aktivitet og sjov for hele familien. Bevar udsigten med en nedgravningsmodel, eller stil en trampolin på ben overalt. Alle kan være med, når sommeren skal hoppes i gang.

 

Tre grunde til at vælge trampoliner på tilbud:

  • Du kan få mere inden for dit budget
  • En dyrere model holder længere
  • Mulighed for tilkøb af ekstraudstyr

 

Med et godt trampolin-tilbud kan du få både en større model, en dyrere kvalitet og mulighed for at købe ekstra udstyr til øget sikkerhed eller beskyttelse – alt sammen inden for dit planlagte budget. Hold øje med gode tilbud på trampoliner, så er sommeren i gang!

 

Hvad skal du kigge efter ved en trampolin på tilbud?

Hvis gode tilbudspriser tillader mere inden for budgettet, så overvej, om der er plads til en større trampolin, hvilken facon den skal have, typen og hvilket udstyr, der evt. kan tilkøbes for ekstra sikkerhed og beskyttelse – så er hele familien sikker på god plads til sjov og den optimale sikkerhed for alle.

- Størrelsen betyder noget for, hvor akrobatisk du kan være på hoppedugen. Jo mere plads, jo større frihed til at boltre sig. Vælg dog ikke en større trampolin, end at der er frirum hele vejen rundt om.

- Faconen i rund, oval eller firkantet handler om, hvor mange der hopper ad gangen. Med aflange trampoliner er der plads nok til, at mor eller far kan udfordres til en hoppekonkurrence.

- Typen til nedgravning gør det nemmere for selv korte ben at komme op og ned fra trampolinen, mens modellerne på ben er flytbare. - Tilkøb af trampolin-tilbehør kan være det ekstra, du kan få inden for dit samlede budget, når du vælger et trampolin-tilbud.

 

Skab sommerminder i haven med gode trampolin-tilbud fra vores udvalg hos BR.