Max Ranger trampoliner

Max Ranger trampolin – oplagt til mange timers sjov

Med en trampolin fra det populære mærke Max Ranger får du bare lige lidt mere for pengene uden at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten. Vælg mellem både runde og firkantede modeller med højt sikkerhedsnet, og find den du leder efter i udvalget herunder.

11 produkter

Sikkerhed og underholdning med en Max Ranger trampolin

Rigtig mange familier har allerede en trampolin i haven, og det er der rigtig god grund til. For det er en oplagt legeplads for børn i alle aldre – og barnlige sjæle i voksne kroppe kan heller ikke se sig fri for at snuppe en hoppetur indimellem. Der er lagt op til sjov og samvær, vind i håret og de helt store grineture med en trampolin.

 

Tre fordele ved at vælge en trampolin fra Max Ranger

● Dette mærke giver dig rigtig meget kvalitet for pengene

● Der er lagt op til rigtig mange timers sjov for alle aldre

● Sikkerheden er helt i top og lever op til danske standarder

Firkantet eller rund, nedgravet eller på ben, Max Ranger har det hele – sammen med et sikkerhedsnet, der lever op til de danske standarder og kan sørge for at ingen hopper ud på græsset, når benene mister jordforbindelsen.

Trampolinen er hurtigt på vej til at blive en vaskeægte klassiker i de danske parcelhushaver, og med Max Ranger får du endnu mere for pengene.

 

Værd at vide, når du skal vælge en Max Ranger trampolin

Der er mange modeller at vælge imellem, og fælles for dem alle er kvaliteten, sikkerhedsnettet og størrelsen – der er plads til at give den fuld skrue i alle aldre, når du vælger en Max Ranger trampolin. Vil du gøre valget lidt lettere, kan du overveje følgende:

- Nedgravet trampolin: Er der små børn i huset, er en nedgravet model et rigtig godt valg, fordi de selv de allermindste børn kan komme op og ned.

- Trampolin på ben: Modellerne på ben er lettere at pakke sammen og giver mulighed for at flytte trampolinen rundt i haven efter behov.

 

Se det store udvalg af Max Ranger trampoliner herover, og bestil jeres i dag!

 

Max Ranger er trampoliner til alle

Max Ranger er et velkendt brand blandt trampoliner i det danske land. Mærket er kendt for sine konkurrencedygtige priser, solide kvalitet og brede sortiment. Max Ranger Pro er premium modeller inden for Max Ranger kategorien. Her får du trampoliner, hvor du udover de basale specifikationer er sikret en ekstra høj komfort, kvalitet og sikkerhed. Når du vælger en trampolin fra Max Ranger er du altså sikker på at modtage et prisstærkt produkt, som har en høj holdbarhed, hvilket giver utallige timers leg og underholdning i haven.

 

Et væld af muligheder når du skal vælge din Max Ranger trampolin

Som en sikkerhed for at du får lige netop den trampolin, der egner sig bedst til dine behov og krav har Max Ranger en bred serie af trampoliner både med hensyn til kvalitet, facon og størrelse. En ting du altid er sikker på når du vælger din Max Ranger trampolin er høj sikkerhed. Her medfølger altid et sikkerhedsnet med til din trampolin uanset hvilken model du vælger.

 

Facon på din Max Ranger trampolin

Først og fremmest har du mulighed for at vælge om du ønsker en firkantet eller en rund trampolin. Notorisk set har de runde trampoliner vundet størst indpas i de danske haver, da de firkantede trampoliner oftest har været forbundet med højere priser og laver sikkerhed. Udviklingen indenfor priserne og teknologien i materialerne har skabt en lavere distance imellem de runde og firkantede trampoliner, hvorfor de firkantede trampoliner især det seneste år har haft en særdeles positiv udvikling. Grundlæggende er der forskel i den hoppeoplevelse du får med trampolinen alt efter hvilken facon den har. Vælger du en rund trampolin får du en trampolin, hvor springene føles bløde og årsagen hertil findes i, at fjedringen i trampolinen bliver aktiveret så snart du hopper, hvilket betyder at du bliver trukket ind imod det blødeste punkt på midten af trampolinen. Her fås et væld af muligheder inden for runde trampoliner. Trampoliner i Max Ranger serien fås i enten Ø305 cm eller Ø457 cm. Vil du have en Max Ranger Pro trampolin fås disse i runde varianter fra størrelsen Ø366 cm, Ø396 cm, Ø426 cm eller Ø457 cm.

Ønsker du derimod at have den mest optimale pladsdisponering samt den største kraft på dit spring, så er det bedre valg en firkantet trampolin. Det er blandt andet også derfor, at det altid er firkantede trampoliner du ser i konkurrencer og i springhaller. Her får du samme jævne spring overalt på overfladen uanset hvor du hopper. Dette betyder at du får et kraftfuldt afsæt med mulighed for flotte tricks uanset hvor du hopper på trampolinens dug. Netop denne kraft i de firkantede trampoliner betyder også at sikkerheden er endnu mere vigtig. Derfor anbefaler vi at du sørger for et monteret sikkerhedsnet til din trampolin. Du kan få din firkantede trampolin i lige nøjagtig den størrelse du ønsker. Max Ranger fås i 213 cm x 305 cm og 244 cm x 396 cm, mens Max Ranger Pro fås i 213 cm x 305 cm og 457 cm x 305 cm.

 

Max Ranger trampolin på ben eller nedgravet

Herudover skal du overveje om du ønsker en trampolin, som er gravet ned i din have eller en trampolin, som står på benene. Her er der igen et par enkelte overvejelser, der skal gøres for at træffe det helt rigtige valg. En nedgravet trampolin fylder mindre og har større sikkerhed grundet den lavere højde. Dog er det ikke lovpligtigt at have sikkerhedsnet på en nedgravet trampolin, hvilket dog altid anbefales for at maksimere sikkerheden. Herudover kræves det at der laves et hul svarende til trampolinens størrelse i haven forinden. Så snart det er på plads ser det dog både lækkert ud, og er dejlig praktisk samt særdeles sikkert med en nedgravet trampolin. Fra Max Ranger kan du få en firkantet nedgravet trampoliner i størrelsen 244 cm x 396 cm. Fra Max Ranger Pro kan du få hele tre nedgravede trampoliner. To runde varianter i størrelsen Ø396 cm og Ø457 cm, samt en firkantet i størrelsen 213 cm x 305 cm. Alle de nedgravede trampoliner kommer med et sikkerhedsnet.

 

Det lette valg er derimod at købe en trampolin på ben. Denne kan nemt samles og er klar til brug så snart den er samlet i haven. Her har du mulighed for at vælge imellem hele syv varianter. Der findes fire runde modeller, hvoraf to er Max Ranger i størrelserne Ø305 cm og Ø457 cm, imens to er Max Ranger Pro og i størrelserne Ø366 cm og Ø426 cm. Herudover fås der to firkantede modeller, en Max Ranger i størrelsen 213 x 302 cm samt en Max Ranger Pro i størrelsen 457 cm x 305 cm.