365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Legetårne

Har I plads i haven? Så er et legetårn næsten obligatorisk. Børnene vil elske de mange uendelige muligheder for spændende lege og motoriske udfordringer, der kan være med et legetårn. Her på siden finder du et alsidigt udvalg af legetårne, og der vil helt sikkert være en løsning, der passer til familiens behov.

Legetårne fra Jungle Gym

Se hele udvalget af de mange legårne fra Jungle Gym. Med et legetårn i haven er underholdningen og den sjove leg reddet. 

Mange muligheder med et legetårn

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er uendelige af muligheder med et legetårn. Vores udvalg giver jer muligheden for at starte i det små med en simpel model. Her kan børnene klatre op, spejde ud over haven og lade fantasien skabe et landskab, der danner grundlaget for en god leg.

Med tiden kan der nemt tilføjes:

Lynhurtigt kan legetårnet blive et stort slot, hvor prinsessen står i tårnet øverst oppe og vinker. Eller det omdannes til et sørøverskib, som skal sikkert i land over det store hav.

Udendørs leg med legetårn til børn

På BR.dk finder du legetårne med moduler, så I ikke behøver at bekymre jer om, hvorvidt aktiviteterne og størrelsen opfylder jeres behov. I takt med, at børnene bliver ældre, og haven måske bliver større, kan I tilføje nye moduler og fortsat holde legetårnet nyt og spændende.

Ikke nok med, at modulerne bidrager til mange timers sjov og leg, så kan de også bidrage til at udvikle dit barns motorik - uanset om det er i forhold til balance eller andre fysiske områder.

Vi har det rette legetårn på BR.dk

Når I vælger at implementere et legetårn i haven, skolegården eller et andet område, skal der selvfølgelig være styr på sikkerheden. Når børn leger godt, kan det sagtens gå vildt for sig. Derfor er det en god idé at placere legetårnet på et stabilt og blødt underlag.