365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Legetelt

Et legetelt kan være en sjov måde at skabe sin egen lille hule på. Du finder en masse fine legetelte til børn hos BR. Der er en masse fine farver at vælge imellem, som hver især kan sætte lidt krydderi på legen. 

 

Legetelt

Telte, huler, legehuse. Uanset hvad det er, bidrager det bare til en fantastisk leg hos børn. Et legetelt giver god mulighed for at indrette værelset i bedste indianerstil eller lave den hyggeligste lille krog, hvor der kan læses godnathistorier og puttes med tæpper og puder.

Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af legetelte her på siden. Du finder både legetelte i fine farver og med dine børns yndlingsmotiver, hvor børnene kan sidde for sig selv, eller I kan lade fantasien slippe løs med alverdens sjove lege. Tag et kig på udvalget ovenover, og find det helt rette legetelt til børneværelset hjemme hos dig.

Lad børnene hygge sig i et legetelt til børn

Børn er gode til at finde på fantasifulde lege. Nogle gange så gode, at voksne kan undre sig over, hvor alle idéerne kommer fra. Et legetelt giver anledning til mange nye lege, som kan leges alene eller i selskab med legekammerater.

Ligesom at et legehus ofte er populært udendørs, så giver et legetelt mange af de samme muligheder på børneværelset. Dit barn får sit helt eget sted, hvor der kan inviteres på historiefortælling eller teselskab. Om sommeren kan teltet rykkes udendørs, og så er det en perfekt pause fra solens stråler, når dit barn synes, at det bliver lidt for varmt.

Find legeteltet her på BR.dk

Et legetelt er et musthave til børneværelset, og du kan finde mange fine designs her på BR.dk. Du kender helt sikkert til, når børnene spørger, om I ikke godt kan bygge en hule i stuen. Så findes der tæpper og puder frem, og det handler virkelig om at være kreativ for at kreere den rette hule.

Når legen er slut, skal alle elementer tilbage på plads - og det kan være noget af et arbejde. Med et legetelt har børnene sin helt egen hule, som de kan gå ind og ud af, som de ønsker det.

Guide: Sådan indretter du et legehus

Med et legehus får børnene et sted, der er deres helt eget! Her kan de udfolde sig i køkkenet, svinge støvsugeren, vande blomster eller noget helt fjerde - Her kan du finde gode idéer til, hvordan du kan indrette det hyggeligste legehus, som passer perfekt til dit barn.