365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 10 tommer

Er det ved at være tid til barnets første cykel? Hos BR har vi samlet et stort udvalg af 10 tommer cykler, og de mange fine designs gør, at du kan være sikker på, at du kan finde det helt rigtige til dit barn. Udforsk cyklerne, og find favoritten her!

Drenge- eller pigecykel i 10 tommer

Vi bruger cykler til at motionere og til at komme fra A til B. Men for børnene er cyklen et sjovt stykke legetøj, som giver anledning til vind i håret og sus i maven på villavejen.

Ligesom at børn skal lære at læse og lære at binde sko, så skal de også lære at cykle. En løbecykel med 10 tommer hjul er den perfekte begyndelse, som giver barnet den rette føling med at køre og styre en cykel - og så er dit barn godt forberedt til den dag, hvor det er tid til en cykel med pedaler.

Hvilken alder passer til en 10 tommer cykel?

Det kan være svært at finde den helt rigtige cykel! Men som tommelfingerregel er en 10 tommer cykel god til børn i alderen 2-4 år med en højde på omtrent 85-100 cm. Det er den mindste størrelse hjul, du kan få, og derfor passer det fint med, at det bliver barnets allerførste cykel.

Men det er vigtigt, at dit barn prøver cyklen, så I er helt sikre på den rette størrelse. Hvis dit barn får en cykel, som er for stor, kan det skabe en frygt, når fødderne ikke kan nå jorden ordentligt. Derfor: sørg for at prøve cyklen af, så det fremgår tydeligt, om barnet kan nå jorden eller ej.

Find den rette 10 tommer børnecykel her

Der er ingen tvivl om, at en ny børnecykel vil blive dit barns foretrukne transportmiddel. Særligt når den kan fås i yndlingsfarven eller med yndlingsmotivet på. For børnene er cyklen et hit! Både når de skal transporteres til børnehaven, besøge legekammeraten eller blot bliver trukket med på en lang gåtur med mor og far.

Skal dit barn have en ny cykel og er 10 tommer den helt rette størrelse? Så dyk ned i vores store udvalg, hvor du kan finde børnecykler, som helt sikkert vil ramme plet!