365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Tøm en BR - konkurrence

Del et BR minde og vind et BR minde

Del dit bedste BR minde med os. Det kan være i billeder eller historier. Det kan være minder fra din egen barndom eller dine børn, børnebørns, niecer, niveøer eller hvem som helst. Vi vil så gerne høre alle jeres historier.  

Hvordan deltager du?

Du deltager på BRs Facebook side (BR Danmark), hvor du skal dele dit bedste BR minde med os. Det kan være i billeder eller historier, som du lægger op i en kommentar til opslaget.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Præmierne er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Vi finder alt i alt 1 vinder af hovedpræmien ”Tøm en BR butik”. Dertil trækker vi også 5 vindere, som modtager en BR goodiebag samt et gavekort på 500 kr. til en BR butik af eget valg.

Man kan deltage i konkurrencen fra d. 27/8 – 23/9 2022. Vi trækker lod blandt alle kommentarer fredag d. 24/9 2022. Vinderen af hovedpræmien kontaktes i kommentarsporet, og BR vælger på baggrund af vinderes bopæl BR butik og tidspunkt for eksekvering.

Vinderen + et barn under 12 år får 1 minut til at tømme en udvalgt BR butik for dejligt legetøj. (Spillekonsoller, gamingmøbler, trampoliner, pools, elløbehjul, elbiler, kamera og tilbehør undtaget.)

På selve dagen

Vinderen + et barn under 12 år står ved kassen i indgangen, når tiden starter. De må begge løbe ind og hente ét produkt ad gangen, som skal returneres til kassen. Det må de gøre så mange gange de kan nå det indenfor 1 minut. Vinderen får alle de produkter, der er bragt til kassen inden tiden udløber.

Øvrigt:

Alle historier og billeder må frit benyttes og deles af i forbindelse med markedsføring af BR. (Nyhedsmails, Facebook, Instagram, Nyhedsmails, br.dk & PR.) i op til 12 måneder efter offentliggørelse.

Vinderne skal være indforstået med, at præmieseancen bliver filmet og optagelserne anvendt på BRs digitale kanaler. Medarbejdere i Salling Group A/S og medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Vinderne bliver offentliggjort i opslaget. Såfremt vi ikke hører fra en vinderen inden for 2 dage, trækkes en ny vinder.