365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tøm en BR - konkurrence

Konkurrencebetingelser

Tøm en BR butik på 1 minut

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.

 

  1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Konkurrencen kører fra 26.08.2023 Kl. 9.00 til 27.08.2023 Kl. 20.00. Efter konkurrencens afslutning udtrækkes en vinder – dog senest den 04.09.2023 kl. 10.00.  

Vinderen får 1 minut til at tømme en BR butik for legetøj. Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven. BR vælger på baggrund af vinderes bopæl BR butik og tidspunkt for eksekvering. Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre BR. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod BR.

Vinderen + et barn under 12 år får 1 minut til at tømme en udvalgt BR butik for legetøj. (Spillekonsoller, gamingmøbler, trampoliner, pools, elløbehjul, elbiler, kamera og tilbehør undtaget.)

 

  1. Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

 

  1. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du på forsiden besvare spørgsmålet og aflevere konkurrenceflyeren i BR. Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter den 27.08.2023 kl. 20.00 er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen.

 

  1. Udvælgelse af vindere

Vi finder alt i alt 1 vinder af præmien ”Tøm en BR butik på 1 minut”. Vinderen kontaktes på mail. Har vinderen ikke svaret 3 dage efter, at vedkommende er blevet kontaktet af BR, forbeholder BR sig retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at BR må kontakte dig vedr. udlevering af præmien. Der aftales en dag og butik med vinderen for præmieseancen.

 

  1. Præmieseancen

Vinderen + et barn under 12 år står ved kassen i indgangen, når tiden starter. De må begge løbe ind og hente ét produkt ad gangen, som skal returneres til kassen. Det må de gøre så mange gange de kan nå det indenfor 1 minut. Vinderen får alle de produkter, der er bragt til kassen inden tiden udløber.

 

  1. Øvrigt:

Salling Group vil gerne have lov til at offentliggøre billeder fra overrækkelsen af præmien og bruge det i markedsføringssammenhæng. Der vil blive indhentet samtykke til dette når vinderen er fundet.

 

  1. Afsluttende bestemmelser

BR forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod BR.

Ingen dele af denne konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Salling Groups udtrykkelige skriftlige samtykke.

Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.

BR er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.

Du kan læse vores konkurrence- og privatlivspolitik her