Puslespil med rensdyr 1000 brikker

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Puslespil med rensdyr 1000 brikker

Puslespil med rensdyr 1000 brikker!

Dette puslespil viser en flok rensdyr, som tager et velfortjent hvil i et flot snedækket vinterlandskab.

V Det færdige puslespil måler: 68 x 48 cm.

V Indeholder 1000 brikker.

V Puslespillet er lavet af genbrugsmateriale.

V Anbefales til børn fra 3 år.

Martinex er en familieejet finsk virksomhed grundlagt i 1986. Familieforetagendet er først og fremmest kendt for deres samarbejde med Mumitroldene samt deres mange underholdende spil. Derudover producerer man en lang række produkter inden for legetøj, spil, tøj, tasker og brugskunst. Her er målet at gøre familiers hverdag sjovere, nemmere og mere hyggelig.

Mumitroldene
En stor del af Martinex's legetøj er baseret på den finsk-svenske serie af bøger om Mumitroldene - de velkendte små, hvide væsener med topmave og runde muler. Her producerer Martinex både figurer, dukker og bamser, men også spil og forskelligt plastlegetøj som små trækvogne, havesæt og bolde. Samlet set byder sortimentet af legetøj indenfor Mumitroldenes verden på mange forskellige varianter af legetøj, der alle understøtter Mumitroldenes fantastiske univers.

Mange kendte brands fra Norden og resten af verden
Mumitroldene er blot ét af mange kendte brands fra Norden, som Martinex tilbyder produkter fra. Blandt andre nordiske brands kan Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe samt Pedersen og Findus også nævnes, og derudover har Martinex også et samarbejde med Disney, Angry Birds og flere andre kendte brands fra resten af verden. Disse brands bruger Martinex både til produktion af legetøj, men også til spil, tøj, tasker, brugskunst og mange andre spændende produkter til børn og barnlige sjæle.

Varenummer 100509646
ID 000000009000282566-EA
Produkt dybde [mm] 270
Produkt højde [mm] 270
Produkt bredde [mm] 55
Alder
  • 5-6 år
  • 7-8 år
  • 9-10 år
  • 10+ år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig