Starlink Pilot Pack Razor Lemay

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Starlink Pilot Pack Razor Lemay

Tag på et utroligt eventyr, og grib sejren med Razor Lemay-pilotpakken og hendes pilotevne: Power-akkord. Spræng fjenderne i luften med denne musikalske kamppilot.

Razor, der er en trænet kamppilot og et selverklæret metalhoved, er Equinox' mekaniker og strategiske leder. Hun er hård og stolt og har ikke tid til pjat. Hendes hårdføre disciplin gør holdet mere fokuseret.
 
Du skal have en startpakke til Starlink: Battle for Atlas for at spille med rumskibs-, pilot- og våbenpakker. Alt Starlink-legetøj virker kun til spillet Starlink: Battle for Atlas™ og controller-basen på PS4™, Nintendo Switch™ og Xbox One.  
I Starlink: Battle for Atlas skal du lede et hold af intergalaktiske piloter for at befri stjernesystemet Atlas fra den glemte legion. Nyskabende legetøj giver spillerne mulighed for at bygge unikke rumskibe, som lynhurtigt kan tilpasses og giver nye spilmuligheder, mens spillerne modstår alle udfordringer i denne åbne verdens episke eventyr.
Hvordan spiller man med legetøjet? Sæt legetøjet fast på controller-basen, og se det blive vækket til live i spillet med det samme! Byg dit helt eget rumskib fra dit udvalg af vinger, skrog, våben og piloter. Tilpas dig hurtigt til alle udfordringer.

Varenummer 100408898
ID 000000000080769101-EA
Spil format
  • Nintendo Switch
  • Xbox One
  • Playstation 4
Type
  • Konsol tilbehør
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig