Starlink Pilot Pack Eli Arborwood

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Starlink Pilot Pack Eli Arborwood

Tag på et utroligt eventyr, og grib sejren med Eli Arborwood-pilotpakken og hans pilotevne: Revolvermand. Spræng alt i luften med denne skarpskytte med superhurtige reflekser.

 
Eli Arborwood er en mystisk gammel bion, som er flygtet fra en voldelig fortid ind i det simple liv som udgraver. Han har været i live længe nok til at have set, hvad der i virkeligheden skete i Atlas. Nu har han droppet pensionistlivet, og hans fjender må hellere tage sig i agt.
 
Du skal have en startpakke til Starlink: Battle for Atlas for at spille med rumskibs-, pilot- og våbenpakker. Alt Starlink-legetøj virker kun til spillet Starlink: Battle for Atlas™ og controller-basen på PS4™, Nintendo Switch™ og Xbox One.  
I Starlink: Battle for Atlas skal du lede et hold af intergalaktiske piloter for at befri stjernesystemet Atlas fra den glemte legion. Nyskabende legetøj giver spillerne mulighed for at bygge unikke rumskibe, som lynhurtigt kan tilpasses og giver nye spilmuligheder, mens spillerne modstår alle udfordringer i denne åbne verdens episke eventyr.
Hvordan spiller man med legetøjet? Sæt legetøjet fast på controller-basen, og se det blive vækket til live i spillet med det samme! Byg dit helt eget rumskib fra dit udvalg af vinger, skrog, våben og piloter. Tilpas dig hurtigt til alle udfordringer.

Varenummer 100408868
ID 000000000080762001-EA
Spil format
  • Playstation 4
  • Xbox One
  • Nintendo Switch
Type
  • Konsol tilbehør
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig