The Sims 4 Udforsk universitetet udvidelsespakke

Ikke på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

The Sims 4 Udforsk universitetet udvidelsespakke

Kom i gang med lektielæsningen, og vis den gode skoleånd i The Sims 4 Udforsk universitetet Expansion Pack, hvor simmerne kan gå på universitetet, udforske uni-livet og afprøve nye fritidsaktiviteter. Få undervisning, der kan hjælpe dine simmere på vej med karrierer inden for ingeniørvidenskab, undervisning eller jura. Lær om robotter eller pingpong, eller dril det rivaliserende universitet. Studér, sov længe og giv maskotten en highfive. Men husk nu at få gode karakterer!

Dyrk uni-livet – Velkommen til Britechester! Lad din simmer starte på et nyt kapitel på det historiske Britechester Universitet eller det moderne Heron Institut. Bo på kollegie eller ude i byen, udforsk Britechester på cykel, hæng ud med andre studerende, og læs lektier på biblioteket. Vær med til at skabe god skoleånd ved at heppe på dine medstuderende ved begivenheder, og iklæd dig universitetets farver.

Bliv klogere – Simmerne kan komme på universitetet og læse fag som biologi, IT-videnskab, kunsthistorie eller skurkagtighed. Gå til forelæsninger, skriv opgaver og forbered fremlæggelser. Jo mere dine simmere lærer, des bedre vil de klare sig i karrierer som underviser, advokat eller ingeniør. Simmernes karakterer påvirkes af, hvorvidt de deltager i timerne, så det gælder om at have styr på tiden.

Mød, netværk og udforsk – Det er helt op til dig, hvordan dine simmere forvalter uni-livet. Skal de læse lektier natten lang eller slappe af? Kast dig over forskellige aktiviteter som saftpong, fodbold, og hæng ud med bofællerne. Simmerne kan melde sig ind i forskellige udvalg for at dyrke robotteknologi, debat eller kunst, og de kan ovenikøbet blive en del af en hemmelig loge. Simmerne lærer sig selv at kende og finder ud af, hvem de i virkeligheden er.

Find den rette studiestil – Gør kollegieværelset hyggeligt med personlige dekorationer som bl.a. et mini-køleskab. Tilpas simmernes stil til deres nye liv – om det så er at hoppe i sjuskede joggingbukser eller iklæde sig bukser med pressefolder for at tage sig bedst muligt ud. Der er mange måder at vise skoleånd og imponere sine medstuderende på.

*KRÆVER THE SIMS™ 4-SPILLET (SÆLGES SEPARAT) OG ALLE SPILOPDATERINGER FOR AT KUNNE SPILLES


Varenummer 100515732
ID 000000000088960501-EA
Spil format
  • PC
Spil title
  • The Sims™ 4 Udforsk universitetet
Aldersgrænse
  • 12
Sprog
  • Dansk
Udgivelsesdato
  • 2019-11-15
Type
  • Spil
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig