SWITCH Starlink Battle Starterpack

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

SWITCH Starlink Battle Starterpack

I Starlink: Battle for Atlas skal du lede et hold af intergalaktiske piloter for at befri stjernesystemet Atlas fra den glemte legion. Nyskabende legetøj giver spillerne mulighed for at bygge unikke rumskibe, som lynhurtigt kan tilpasses og giver nye spilmuligheder, mens spillerne modstår alle udfordringer i denne åbne verdens episke eventyr.

 
UDFORSK ET LEVENDE ÅBENT STJERNESYSTEM – Rejs frit gennem fremmede eksotiske verdener i stjernesystemet Atlas, og udforsk dets syv planeter, som alle har helt særlige økosystemer, dyreliv og hemmeligheder. Indgå alliancer med fraktionerne i Atlas for at bekæmpe den dynamiske trussel fra den glemte legions forsøg på at overtage Atlas.
 
 BYG, OG TILPAS DIT DRØMMERUMSKIB – Byg dit helt eget rumskib fra dit udvalg af vinger, skrog, våben og piloter. Sæt legetøjet fast på controller-basen, og se det blive vækket til live i spillet med det samme. Eksperimenter med din opbygning samtidig med at du spiller. Vær kreativ i kampen. Sammensæt elementer til altødelæggende kombinationer for at bekæmpe Atlas' farer på en strategisk måde.
 
 OPGRADER DIN FLÅDE MED ROLLESPILSMEKANIK – Mens du rejser gennem Atlas, kan du udvikle din pilots evnetræer, tilpasse dit udstyr og opgradere dit moderskib for at få flere evner og tilpasse dit eventyr. 
 
 LOKALT SAMARBEJDSSPIL FOR TO – Invitér en ven til at deltage i kampagnen når som helst, og spil lokalt samarbejdsspil på en delt skærm. Kombinér forskelligt udstyr for at opbygge det ultimative samarbejde og redde Atlas i fællesskab.
 
 HELT EKSKLUSIVT SLUTTER STAR FOX-TEAMET SIG TIL KAMPEN PÅ NINTENDO SWITCH – Spil som den eventyrlystne Fox McCloud. Flyv rundt i den ikoniske Arwing, der er udstyret med laserkanoner, og gennemfør eksklusive nye missioner med kendte ansigter fra Star Fox.

Varenummer 100408867
ID 000000000080757701-EA
Spil format
  • Nintendo Switch
Type
  • Spil
Aldersgrænse
  • 7
Udgivelsesdato
  • 2018-10-16
Spil title
  • SWITCH Starlink Battle Starterpack
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig