Nintendo Lite konsol inkl. Jurassic World - turkis

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Nintendo Lite konsol inkl. Jurassic World - turkis

Nintendo Lite er en kompakt, letvægtskonsol med integrerede håndkontroller. En konsol fuldstændig dedikeret til håndholdt spil!
Nintendo Switch Lite understøtter alle Nintendo Switch-spil, der kan spilles i Handheld Mode.* Denne udgave er perfekt til alle, som vil kunne spille hvor som helst og når som helst. Den er også velegnet til alle, som vil spille online eller via Local Wireless med venner og familiemedlemmer, som måske allerede har et Nintendo Switch-system.
 
Da Nintendo Switch Lite er dedikeret håndholdt spil medfølger hverken docking-station eller HDMI-kabel.
 
*Spil, der understøtter Tabletop Mode, kan dog fortsat spilles, hvis spillerne tilslutter ekstra Joy-Con-kontroller (sælges separat) til Nintendo Switch Lite. I disse tilfælde skal der også bruges en enhed til opladning af Joy-Con såsom Joy-Con Charging Grip.
 
Switch: LEGO Jurassic World
Genoplev og oplev de originale fire Jurassic-film i LEGO® Jurassic World™. Nytænkt i LEGO-format og fortalt med TT Games kendetegnende LEGO-humor genskaber spillet de spændende eventyr, uforglemmelige scener og hæsblæsende actionsekvenser fra The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III og Jurassic World. Fans kan gennemspille de centrale øjeblikke og har mulighed for at udforske de vidtstrakte områder på Isla Nublar og Isla Sorna.
 
Spillefunktioner: 
• Oplev de vidunderlige Jurassic-film: Et eventyr der har været 65 millioner år undervejs - nu med klassisk LEGO-sjov!
• Skab kaos som LEGO-dinosaurer: Spil som en dinosaur - for første gang i LEGO videospilserien! Vælg blandt 20 dinosaurer, herunder de venlige Triceratops, dødbringende Raptorer, den ondskabsfulde Compy og selv den mægtige Tyrannosaurus Rex.
• Tilpas din egen dinosaurkollektion: Saml LEGO-rav og eksperimentér med DNA for at skabe originale dinosaurer, som Dilophosaurus Rex. Ved hjælp af Dino-tilpasning kan spillere blande og tilpasse farver, kropsdele og evner, eller udfylde LEGO-dinosaurernes gigantiske fodspor og spille spillet som selve bæsterne.
• Befolke og udforske Isla Nublar og Isla Sorna: Sæt dine unikke dinosaurskabninger bag indhegning, når du gennemfører specielle Free Play-missioner.
• Spil med familie og venner med let tilgængelige drop-in, drop-out spilindstillinger.
 
 

Dette produkt består af
Varenummer 100514846
ID 000000000088929011-EA
Spil format
  • Nintendo Switch
Hukommelse
  • 1 Megabytes
Spil inkluderet
  • Jurassic World
Spil title
  • Jurassic World
Aldersgrænse
  • 7
Type
  • Spillekonsol
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Vi henviser til lagerstatus for de inkluderede produkter: