365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Penalhus til børn

Har dit barn første skoledag i børnehaveklassen, eller skal han eller hun vende tilbage til alle klassekammeraterne efter sommerferie? Uanset hvad så er det vigtigt med det helt rigtige penalhus, og det skal ikke bare være praktisk, det skal også være smart.

Klar til skolestart med et penalhus

Så snart skoletasken er på plads, kommer det til penalhuset, som skal være i den helt rigtige farve eller med mønster, som stolt kan vises frem til vennerne. Her hos BR har vi et udvalg til både piger og drenge og til flere aldersgrupper. Måske har du og dit barn en idé om, hvordan penalhuset skal se ud, men husk på, at kun det bedste er godt nok til dit barn.

Penalhuse til børn til en glad hverdag

Vores penalhuse fås i alle regnbuens farver og i flere størrelser, så der kan være plads til alle skriveredskaberne. Sørg for, at hverdagen bliver lidt ekstra festlig med et farverigt penalhus, der glitrer, hver gang det hives op af skoletasken.

Måske skal der i barnets penalhus være plads til både blyanter, farveblyanter, tuscher og viskelæder, så det er ikke bare udseendet, der er vigtigt, det skal også være praktisk, uanset om du vælger et glitter penalhus eller et af vores andre smarte penalhuse. Gør dit barn helt klar til skolestart med et af vores flotte penalhuse.