Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

0-3-års-symbolet

Symbolet betyder at legetøjet ikke er egnet til børn fra 0-3 år. Symbolet bruges ofte sammen med en advarselstekst som "Ikke egnet til børn under 3 år". Hvis legetøjet ikke er egnet til børn under 3 år, er det fordi legetøjet kan udgøre en risiko for små børn. Det kunne være små dele som kan sidde fast i munden/halsen, lange ledninger som kan udgøre en kvælningsrisiko, eller skarpe kanter som kan forvolde skade. Producenten skal angive risici som påbyder en aldersbegrænsning.


Babylegetøj

Vi tester babylegetøj med 50 % højere grænseværdier end loven foreskriver. Det gælder fald- og trækprøver hvor legetøjet udsættes for en hård behandling så vi er sikre på at små dele ikke knækker af og udsætter barnet for kvælningsrisiko.


Det europæiske CE-mærke

Det er et lovkrav at legetøj og visse andre typer produkter skal CE-mærkes. CE-mærket er producentens garanti for at produktet overholder alle relevante EU-regler. EU har nogle af de strengeste regler i verden inden for legetøj. Før et stykke legetøj kan få CE-mærket, skal producenten udføre analyser af kemiske, fysiske, mekaniske, elektriske og hygiejnemæssige risici samt brændbarhed.


Forest Stewardship Council® (FSC®)

BR’s nye træproduktlinje er fremstillet af FSC®-certificeret træ. Det betyder, at produktet støtter ansvarligt skovbrug og er certificeret i henhold til FSC®-reglerne.


Forest Stewardship Council (FSC®), mærket for ansvarligt skovbrug, er en global nonprofitorganisation, der arbejder for ansvarlig drift af verdens skove. FSC® har udviklet et system til skovbrugscertificering og varemærkning, der gør, at forbrugerne kan se, når træprodukter eller træbaserede produkter kommer fra ansvarligt drevne skove. Læs mere på: https://ic.fsc.org/index.htm


Oeko-Tex®

De fleste af BR’s tekstilvarer, som f.eks. sengetøj, håndklæder og tæpper, er Oeko-Tex®-certificerede for at sikre, at de ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Alle vores håndklæder og alt vores sengetøj er fremstillet af 100 % bomuld.


Oeko-Tex® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstil, og det er kundernes garanti for, at et produkt er blevet testet i henhold til Oeko-Tex®-standarden og ikke indeholder skadelige stoffer. Testen omfatter stoffer, der er lovregulerede eller sundhedsskadelige. Læs mere på: https://www.oeko-tex.com/en/manufacturers/manufacturers.xhtml


Vi bruger cookies Accepter Læs mere