Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Trolls

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Et TROLLS-eventyr, der får hårene til at rejse sig

I forsøget på at redde TROLLS Town fra de grufulde Bergen monstre, begiver den evigglade og positive TROLL ’Poppy’, sig sammen med sin knotne og påpasselige ven ’Kvist’, ud på deres livs rejse. Den umage duo hiver dit barn med ud på et hæsblændende eventyr, som byder på mange op- og nedture på vejen. Den spektakulære troldeverden bebos tilmed af en væld af andre spændende væsner, foruden de andre TROLLS-trolde. Blandt troldene findes den kække DJ Suki, festbomben Guy Diamond, skøre Cooper og de hypermoderne tvillingesøstre Satin og Silke. Til fælles har de, at de alle er positive, optimistiske væsner, som løser hverdagens problemer sammen, mens de synger og danser. 

Garanti for vindblæst hår i selskab med TROLLS

Hver TROLL-trold er helt sin egen – både med hensyn til en skøn personlighed og eventyrlige frisurer. Alle TROLL-troldene har kant. De elsker alle sammen at synge og danse, men især håret adskiller dem. Det er her, du virkelig kan komme ind og gøre din TROLL til noget helt særligt. Du kan nemlig børste og sætte det, som du vil, så håret passer til ethvert eventyr. Alle troldene er utroligt venlige, og de tror på, at når et problem opstår, kan det afhjælpes med musik og sang. Så når man færdes i troldeverdenen, kommer man ikke uden om en ørehænger eller to. De er også rigtig gode til at få nye venner – de venter bare på at komme på eventyr med dig! 

Du bestemmer helt selv, om du og din TROLLS’ færd skal være faretruende eller sjov og pjattet. Kun fantasien kan sætte grænser for, hvad der er muligt. Det samme gælder for din TROLLS hår, som du kan sætte, præcis som du ønsker! 

Din favorit-TROLL venter på dig

Hos BR finder du et stort udvalg af TROLLS. Du og dit barn kan gå på jagt efter de 24 forskellige samlerfigurer, som alle har spektakulært hår. Find blandt andet Guy Diamond eller Kvist, og forsøg så at finde de andre TROLLS. Og hvad med at prøve lykken med en lykkepose? I hver en lykkepose finder du en tilfældig figur, og bringer dig muligvis et skridt tættere på at samle dem alle (OBS: det kan ikke garanteres, hvilke figur, du får). Vi har også forskellige legesæt, som består af en TROLL-figur og dens dertilhørende tilbehør.I vores sortiment finder I også TROLL stylingssæt, håndklæder, puder med hår og sengetøj. Vi har derfor alt du og dit barn har brug for, til at leve sig ind i den sjove og forunderlige troldeverden. 

Jeres favorit-TROLL venter på jer i én af vores mange butikker, så kig endelig inden for, og vælg den perfekte legekammerat. Hvis ikke, der er lige er plads i kalenderen til at kigge forbi én af vores butikker, så kan I med fordel klikke jer gennem hjemmesiden, og møde TROLLS-figurerne inden, I beslutter jer. Det kan være, I finder ud af, at Coopers skøre personlighed lige er jer, eller at Poppys livlige væsen passer perfekt ind i jeres familie. Bestil med det samme, så kan I snart drage på eventyr sammen!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere