Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

The Trash Pack

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

THE TRASH PACK  vender fuldstændig op og ned på det syn, vi normalt har på affald. Saml og byt de små ulækre, men sjove figurer, og et nyt liv med THE TRASH PACK tager sin begyndelse hjemme hos dig selv – og det giver masser af afskyelig sjov. Hver eneste lille Trashie spiller sin egen rolle, og det er dig, der bestemmer.

Når du først er begyndt at samle på THE TRASH PACK-figurerne, vil du hurtigt finde ud af, at de er ulækre, men på den mest søde og sjove måde.  I THE TRASH PACK-universet fortæller køretøjerne, skraldespandene, containerne og tilbehøret dig ikke, hvad du skal gøre. Alt er forvandlet til spil, racerløb og morsomme kampe, fordi den mest afskyelige sjov er det vigtigste i THE TRASH PACK-universet.

Se spilsættene, Trash Wheels, køretøjerne, tilbehøret, skraldespandene med  Trashies indeni og samlerkortene, som du kan bytte med – så er du godt på vej mod en rigtig sjov form for rolleleg. Gør dig klar til et godt grin! 

THE TRASH PACK – masser af afskyelig sjov

Har du nogensinde tænkt over, at det kunne være sjovt at lege med affald? Sikkert ikke, og hvad siger du, hvis vi siger, at THE TRASH PACK vækkes til live, når du lukker låget på skraldespanden? Det er skørt – men sjovt!
Vi bruger cookies Accepter Læs mere