Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Teletubbies

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Teletubbies hos BR

Der er ikke noget at sige til, at Teletubbies er sådan en succes blandt børn. De søde, farverige figurer med hver deres karakteristiske personligheder vinder hurtigt både børn og forældres hjerter med deres søde sange og hyggelige dans. Hos BR forstår vi det godt, og derfor har vi naturligvis prioriteret at have et udvalg af de søde og bløde Teletubbies bamser. Vi har dem i forskellige størrelser, så dit barn kan vælge, om det skal være en lille størrelse, der passer ned i skoletasken, eller om det skal være en større model, som kan bruges som krammebamse i løbet af natten.


Uanset hvilken af de fire Teletubbies du er på jagt efter, så finder du den hos BR. Enhver fan ved allerede, at den lilla Tinky Winky, den grønne Dipsy, gule Laa-Laa og røde Po alle sammen er meget forskellige både i udseende og personlighed. Den ene er mere stædig end den anden, og den tredje er mere kærlig end den fjerde. Dit barn har helt sikkert en favorit, og nu er det op til dig at vælge, hvilken størrelse det skal være, samt om det blot skal være en plysbamse, eller om den skal kunne tale. Den populære Po fås endda i en Lullaby -udgave, som er den perfekte sovekammerat, hvis dit barn er mellem 2 og 5 år. Tryk hende på maven, og hun spiller en sang, imens små stjerner blinker og skaber et hyggeligt lys i værelset. Med denne i favnen vil dit barn helt sikkert falde trygt og hurtigt i søvn.


Tag dit barn i hånden og skynd jer at finde en eller flere af de søde Teletubbies. Bestil dem her på siden og få dem hjem i løbet af ingen tid!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere