Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Sylvanian Families

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

For SYLVANIAN FAMILIES-familierne er alt fryd og gammen. De elsker deres arbejde og glædes over alt i deres små huse, som f.eks. at dække bord og redde senge. Og de kan endda lide at tage på hospitalet, for i SYLVANIAN FAMILIES-universet er det fuldstændig ufarligt.

Alle medlemmer af SYLVANIAN FAMILIES-familierne er dyr som hunde, katte, kaniner, køer og koalaer, men det glemmer man næsten, fordi de alle har menneskelige egenskaber. De er nemme at holde af – det handler om at passe på hinanden og have en dejlig dag.

I SYLVANIAN FAMILIES-universet, kommer dit barn i kontakt med familierne, situationer og følelser, som er nemme at genkende fra deres egen hverdag. De møder bageren, fotografen, bondemanden, for ikke at nævne familien Chokoladekanin, som laver de mest vidunderlige chokoladekager i verden.

Køkkener, senge og badeværelser udgør en stor del af tilbehøret til SYLVANIAN FAMILIES-familierne – alt sammen beregnet til et lykkeligt liv. 

SYLVANIAN FAMILIES – hav en dejlig dag!

SYLVANIAN FAMILIES-familierne er meget mere end en produktserie af dyrefigurer, du kan samle på. Det er et univers, som er nemt at smutte ind i, fordi alt er så fint og hyggeligt. Historier om familierne og tilbehøret inspirer de mindste til rolleleg fyldt med harmoni og glæde.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere