Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Squishy

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Alverdens former og figurer

Squishy legetøjet appellerer ikke kun til følesansen, de har også sørget for, at produkterne skaber blikfang. Der er ikke sparet på farverne og de store smil på legetøjets ansigter. Faktisk er Squishy legetøj noget, som både børn og voksne trækker på smilebåndet over, når det kommer i hænderne. I kategorier som dyreriget, mad og køkken, kroppen og ikke mindst emojies udfolder legetøjet sig vidt og bredt. Vil dit barn gerne være med i køkkenet, så kan han eller hun nemt deltage med sine egne madvarer og køkkenredskaber fra Squishy-sortimentet. På samme måde er det muligt at sammensætte sin helt egen zoologiske have af de små vilde som søde dyr. Som Club BR-medlem kan du sammen med dit barn oprette en ønskeseddel og på en måde udvide Squishy-familien hjemme hos jer selv.  

Klem, form og slap af

Squishy legetøj er så nemt at bruge, at selv de voksne kan være med. Ideen med skumlegetøjet er nemlig, at klem og slip-funktionen skal appellere til barnlige sjæle i alle aldre. De små lette produkter er lige til at have med i tasken, lommen eller i bilen og kan fungere stressafhjælpende – uanset om du er på kontoret, står i en kø eller er derhjemme. For børn der har svært ved at sidde stille, kan Squishy legetøj hjælpe til at holde fokus i klasselokalet og på lange ture i bilen. Der er med andre ord flere funktioner ved det simple Squishy legetøj.

 

Squishy legetøj hos BR

Squishy legetøj er et nyt skumlegetøj, der taler til børns trang til at se med hænderne. Legetøjet kommer i alverdens figurer og størrelser, som børnene kan klemme og forme i deres hænder. Når de slipper grebet, folder legetøjet sig ud igen og vender tilbage til sin en oprindelige form for så at blive klemt i et par barnehænder igen. Det kan måske lyde banalt, men Squishy legetøj er i den grad noget, der skal opleves.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere